راهنمای نرم افزار امتحانات دانشگاه آزاد
📚 خلاصه ای از مقاله راهنمای نرم افزار امتحانات دانشگاه آزاد:

با استفاده از نرم افزار موبایلی امتحانات دانشگاه آزاد ، دانشجویان عزیز می توانند در طرح تعاون امتحانات، از شهر محل سکونت خود در امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد شرکت کنند. برای راحتی دانشجویان عزیز در امتحانات، دانشگاه آزاد این امکان را فراهم نموده که دانشجوی غیر بومی، به یکی از واحدهای دانشگاه آزاد نزدیک […]

راهنمای نرم افزار امتحانات دانشگاه آزاد
با استفاده از نرم افزار موبایلی امتحانات دانشگاه آزاد ، دانشجویان عزیز می توانند در طرح تعاون امتحانات، از شهر محل سکونت خود در امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد شرکت کنند.
برای راحتی دانشجویان عزیز در امتحانات، دانشگاه آزاد این امکان را فراهم نموده که دانشجوی غیر بومی، به یکی از واحدهای دانشگاه آزاد نزدیک محل زندگی خود که دارای وضعیت قرمز کرونا نیست برای شرکت در امتحانات پایان نیمسال دوم ۹۹-۹۸ مراجعه نماید.
با مدیریت سوالات و پاسخ ها و ایجاد بستر مراقبت امتحانات در نرم افزار امتحانات دانشگاه آزاد که در سامانه azmoon99.iau.ac.ir قابل دریافت می باشد، این امکان فراهم گردیده که دانشجویان غیر بومی به واحد دانشگاهی مشخصی در نزدیکی محل سکونت خود مراجعه کنند و در شرایط پر ریسک کرونایی مجبور نباشند راه های طولانی رو برای شرکت در امتحانات طی کنند و در معرض خطر قرار گیرند.
برای دریافت مشاوره راهنمای استفاده از نرم افزار امتحانات دانشگاه آزاد
از طريق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره 9099071375 تماس بگيريد
تماس از طريق موبايل همراه اول با شماره: 99221106
پاسخگويی همه روزه از ساعت 8 صبح تا 12 شب حتی ايام تعطيل
راهنمای استفاده از نرم افزار امتحانات دانشگاه آزاد
1 . ابتدا نرم افزار از سایت azmoon99.iau.ac.ir دانلود و بر روی گوشی نصب گردد.
2. بعد از اجرای نرم افزار برای ورود به سامانه امن آزمون دانشگاه آزاد ابتدا باید شماره موبایل صحیح وارد و سپس کد ورود برای دانشجو پیامک می گردد. دانشجو کد ارسال شده را در نرم افزار باید وارد و گزینه تایید را انتخاب نماید.

پس از ورود دانشجو باید اطلاعات خود را مرحله به مرحله تکمیل نماید.
در صفحه زیر شماره دانشجویی خود را وارد نموده و با کلیک روی دکمه ادامه به مرحله بعد می رود.

• سپس کد ملی خود را وارد نموده و کلید ادامه را لمس می کند.

پس از ثبت مشخصات شناسایی، دانشجو باید واحد دانشگاهی را که تمایل دارد در آن واحد در امتحانات خود شرکت کند (احتمالاً در نزدیکی محل سکونت خود) را در نرم افزار جستجو و انتخاب نماید. تمام واحدهای دانشگاهی که امکان برگزاری امتحانات طرح تعاون امتحانات در آنها وجود دارد، در نرم افزار امتحانات دانشگاه آزاد لیست شده و دانشجو می تواند با مشاهده آنها و جستجو، واحد دانشگاهی مورد نظر خود را انتخاب نماید و پس از انتخاب واحد دانشگاهی دانشجو باید گزینه تایید را انتخاب نماید.

در این مرحله اطلاعات وارد شده به دانشجو برای بازبینی نشان داده می شود. دانشجو باید این اطلاعات را بررسی نموده و درصورت تایید و صحت آنها کلید ادامه را انتخاب نماید. درصورتی که که هر یک از اطلاعات از نظر دانشجو صحیح نباشد دانشجو باید برای ویرایش آنها با انتخاب مراحل قبلی اقدام نماید.
در صورتی که شماره دانشجویی و شماره ملی وارد شده انطباق دقیق داشته باشد، ثبت نام بلافاصله و به صورت سیستمی انجام می شود. در غیر این صورت باید به صورت دستی و از طریق واحد پشتیبانی مراحل ثبت نام در طرح تعاون امتحانات را پیگیری نماید که این مسیر به دلیل زمان محدود توصیه نمی گردد.

پس از تکمیل اطلاعات در نرم افزار امن آزمون دانشگاه آزاد از دانشجو خواسته میشود که از خود به صورت سلفی عکس بگیرد. برای این کار دوربین سلفی موبایل باز شده و دانشجو باید موبایل را مقابل چهره خود به صورت مستقیم قرار داده و از فاصله حدود ۳۰ الی ۵۰ سانتی عکس چهره خود را ثبت نماید.
در این تصویر باید حجاب اسلامی برای بانوان و شرایط عکس پرسنلی برای آقایان رعایت شود. برای گرفتن عکس دانشجو باید اجازه دسترسی نرم افزار به دوربین را فعال نماید. لازم به ذکر است که تمام مراحل ذکر شده الزامی می باشد و دانشجو باید این اجازه را به نرم افزار بدهد.
در صفحه آخر مرکز انتخاب شده به دانشجو نشان داده شده و اعلام می گردد که نسخه های بعدی ارسال خواهد شد. دانشجو باید در انتها گزینه تایید را انتخاب نماید.

توجه: مسئولیت صحت اطلاعات وارد شده در این نرم افزار به عهده دانشجو می باشد و در صورت عدم تطابق و صحت اطلاعات عواقب این امر بر عهده ی دانشجو می باشد و در مراحل شرکت او در امتحانات و تصحیح برگه های امتحانی تاثیر خواهد داشت.
دسترسی به مراحل بعدی در هنگام حضور در جلسات امتحان و در نسخه های بعدی برای دانشجویان فراهم می گردد.
جهت نصب نرم افزار بر روی تصویر و یا دانلود نرم افزار کلیک نمایید
پرسشهای متداول نرم افزار امتحانات دانشگاه آزاد
۱- آیا همه دانشجویان دانشگاه آزاد باید این نرم افزار موبایلی را نصب کنند؟
خیر. تنها دانشجویان غیر بومی که مایل هستند در واحد دانشگاهی محل سکونت خود در امتحانات ترم دوم سال ۹۸-۹۹ شرکت کنند باید از این طریق، واحد دانشگاهی امتحانی خود را انتخاب کنند. برای دانشجویان بومی امکان امتحان در شهری به غیر از محل سکونت ایشان نمی باشد و نباید از این برنامه استفاده نمایند.
۲- آیا با یک شماره موبایل و بر روی یک گوشی چند نفر می توانند در اپلیکیشن امن آزمون ثبت نام کنند و مرکز آزمون خود را انتخاب نمایند؟
بله، چند نفر می توانند از اپلیکیشنی که بر روی یک گوشی نصب شده و با استفاده از یک شماره موبایل در اپ وارد شوند ولی هر کدام باید شماره دانشجویی و کد ملی و بقیه اطلاعات مربوط به خود را تکمیل نمایند و عکس خود را در اپلیکیشن ثبت و ارسال نمایند.
۳- در صورتیکه اطلاعات نهایی که در اپلیکیشن نشان داده می شود با اطلاعات دانشجو تطابق نداشته باشد دانشجو چه کاری باید انجام دهد؟
دانشجو باید در ثبت اطلاعات دقت نماید و اطلاعات خود را دقیق و درست طبق اطلاعات پرونده خود وارد نموده و در هر مرحله قبل از فشردن کلید ادامه آنها را چک نماید. در صورتیکه باز هم اطلاعات انطباق نداشته باشد باید با شماره تلفن مرکز پشتیبانی تماس حاصل نماید.
۴- اگر واحد دانشگاهی مورد نظر دانشجو در لیست نمایش داده شده وجود نداشت به چه معنی است و چه اقدامی باید انجام شود؟
به این معنی است که واحد دانشگاهی مورد نظر در طرح تعاون امتحانات شرکت ندارد. به هر حال دانشجو می تواند نزدیک ترین مرکز آزمون به محل سکونت خود را که در لیست قابل مشاهده است انتخاب نماید.
۵- آیا اطلاعات وارد شده در اپلیکیشن قابل ویرایش هستند؟
تا قبل از صفحه ای که نام دانشجو به همراه واحد دانشگاهی محل تحصیل نمایش داده می شود، اطلاعات قابل ویرایش هستند و با انتخاب مرحله تکمیل اطلاعات از بالای صفحه می تواند به مراحل قبل باز گردد یا با ورود مجدد به اپلیکیشن کل روال را از ابتدا انجام دهد. ولی در مرحله ای که نام دانشجو به همراه واحد دانشگاهی محل تحصیل نمایش داده می شود، در صورت انتخاب کلید “تایید” اطلاعات ثبت نهایی می گردند.
تا اطلاع ثانوی امکان ورود مجدد همه اطلاعات وجود خواهد داشت تا دانشجویان بتوانند در صورت نیاز به اصلاح اطلاعات قبلی، از این مسیر اقدام نمایند.
۶- در صورتی که به اشتباه دکمه “گرفتن عکس” انتخاب شده یا جهت آماده سازی شرایط عکس، از اپلیکیش خارج شده باشد، امکان اصلاح یا ثبت عکس وجود ندارد؟
اپلیکیشن در دو مرحله تایید دانشجو را برای گرفتن عکس دریافت می کند. در حال حاضر امکان ثبت مجدد تصویر از طریق انجام مجدد همه مراحل وجود دارد. ولی این قابلیت در روزهای آینده بسته خواهد شد.
۷- آیا در استان هایی که از نظر وضعیت کرونا قرمز هستند طرح تعاون امتحانات اجرا می شود؟
خیر. ساکنین این مناطق تنها امتحانات غیر حضوری خود را انجام می دهند و برای الباقی امتحانات طبق شرایطی که متعاقباً به ایشان اعلام خواهد شد از ایشان امتحان گرفته خواهد شد.
۸- در نصب اپلیکیشن مشکلی به وجود می آید و انجام نمی شود. راهکار رفع مشکل چیست؟
اپلیکیشن در حال حاضر بر روی موبایل های اندروید با نسخه ۵ به بالا کار می کند. بنابراین اطمینان حاصل فرمایید که نصب روی این موبایل ها انجام شود. همچنین باید فضای خالی کافی در موبایل برای نصب این اپلیکیشن وجود داشته باشد. اگر نسخه جدیدی از اپلیکیشن دریافت کردید و در نصب دچار مشکل شدید، مقتضی است نسخه قبلی را حذف و سپس نسخه جدید را نصب نمایید.
ممکن است ابتدای نصب پیغام اخطار منبع ناشناخته داده شود. در این صورت گزینه ادامه نصب را انتخاب نمایید.
در صورتی که موبایل اندروید در اختیار ندارید می توانید از موبایل دیگری که این شرایط را دارد، واحد دانشگاهی محل امتحان خود را انتخاب نمایید. برای حضور در امتحان هم در صورت نداشتن موبایل، جای نگرانی نیست و راهکارهای جایگزین پیش بینی شده است.
برای دریافت مشاوره راهنمای استفاده از نرم افزار امتحانات دانشگاه آزاد
از طريق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره 9099071375 تماس بگيريد
تماس از طريق موبايل همراه اول با شماره: 99221106
پاسخگويی همه روزه از ساعت 8 صبح تا 12 شب حتی ايام تعطيل

راهنمای نرم افزار امتحانات دانشگاه آزاد