تماس با مشاوره تحصیلی ندای مشاور

مشاوره تخصصی دانشگاه علمی کاربردی

📚 خلاصه ای از مقاله مشاوره تخصصی دانشگاه علمی کاربردی:

تکمیل ظرفیت دانشگاه علمی کاربردی

مشاوره تخصصی ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی لیست رشته های بدون آزمون دانشگاه علمی کاربردی تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور  9099071375 پاسخگویی همه روزه از 8 صبح تا 12 شب حتی روزهای تعطیل sanjesh.org دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از دانشگاه های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که با هدف […]

مشاوره تخصصی دانشگاه علمی کاربردی

مشاوره تخصصی دانشگاه علمی کاربردی

مشاوره تخصصی دانشگاه علمی کاربردی

مشاوره تخصصی ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی

لیست رشته های بدون آزمون دانشگاه علمی کاربردی

تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور

 9099071375

پاسخگویی همه روزه از 8 صبح تا 12 شب حتی روزهای تعطیل

sanjesh.org

دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از دانشگاه های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که با هدف ارتقاء سطح مهارت شاغلین بخشهای مختلف اقتصادی و افزایش مهارت های حرفه ای فارغ التحصیلان مراکز آموزشی که فاقد تجربه اجرایی می باشند تشکیل و نسبت به برگزاری دوره های علمی کاربردی در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد اقدام می کند.

این دانشگاه، تنها متولی نظام آموزش عالی علمی کاربردی است که زير نظر وزارت علوم، تحقيقات و فناوری اداره می شود. هدف دانشگاه علمی کاربردی، فراهم آوردن زمینه مشارکت سازمانها و دستگاههای اجرايی دولتی و غير دولتی برای آموزش نيروی انسانی متخصص و مورد نياز بخشهای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور است،  به نحوی که دانش آموختگان بتوانند برای فعاليتی که به آنها محول می شود، دانش و مهارت لازم را کسب نمايند.

 دانشگاه علمی کاربردی، مسووليت برنامه ريزی، سازماندهی، پشتيباني های کارشناسی، عملياتی، اطلاعات و سياستگذاري های کلان و نيز نظارت و ارزشيابی مراکز و موسسات علمی کاربردی را بر عهده دارد.

این دانشگاه دارای 31 واحد استانی و نزدیک به 1000 مرکز آموزشی در سطح کشور است و در سه مقطع کاردانی(بدون آزمون براساس معدل دیپلم)، کارشناسی ناپیوسته (روش ترمی از طریق بدون آزمون براساس معدل کاردانی) و در مقطع کارشناسی ارشد از طریق آزمون دانشجو می پذیرد. آموزش ها در مراکز آموزشی مورد تأیید انجام شده و واحدهای استانی وظیفه نظارت و هماهنگی این مراکز را بر عهده دارند.

اهداف آموزشهای علمی  کاربردی

 1-ايجاد بستر مناسب برای فعاليت همه جانبه(صنعتی، نظامی و دانشگاهی) و گسترش اعتلای دانش و پژوهش علمی کاربردی کشور.

2-ارتقای شاخصهای کمی و کيفی آموزشهای کاربردی در جامعه.

 3-فراهم سازی زير بنای مناسب به منظور بکارگيری توان دانش آموختگان دوره های نظری در حل مسائل

کاربردی.

 4-زمينه سازی زيربنای مناسب برای ايجاد انتقال تکنولوژی نوين.

انواع نظام های آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی :

الف- کاردانی فنی

ب- کاردانی حرفه ای

ج- مهندسی فناوری

ه- کارشناسی حرفه ای ارشد

و- مهندسی فناوری ارشد

نمره قبولی در دوره های ترمی 10میباشد ولی قبلا در دوره های پودمانی 12 بود. همچنین دوره های ترمی امتحان جامع ندارد ولی در دوره های پودمانی دانشجویان پس از اتمام کلیه پودمانها باید در امتحان جامع شرکت کنند و پس از قبولی به آنها مدرک ارائه خواهد شد. امتحان جامع شامل چند درس تخصصی هر رشته خواهد بود.

دوره های پودمانی دیگر برگزار نمی شود و دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها در دوره های ترمی اقدام به پذیرش دانشجو بدون آزمون می کند. همانطور که در بالا نیز گفته شد مزیت دوره های ترمی به دوره های پودمانی اولا حداقل نمره قبولی است که در دوره ترمی 10 است ولی در دوره پودمانی 12 بود. دوما در دوره های پودمانی دانشجو مجبور بود در اخر دوره در یک امتحان جامع شرکت کند که در دوره های ترمی این مشکل نیز وجود ندارد و هرترم پس از پاس کردن هر درسی، نمره آن ثبت شده و نیازی به امتحان مجدد نیست.

دوره های ترمی در دانشگاه جامع علمی کاربردی دارای معافیت تحصیلی می باشند. پذیرش دانشجو به دو صورت سهمیه آزاد و سهمیه شاغل می باشد.

این دانشگاه همچنین رشته های مدیریت خانواده – فناوری اطلاعات –  مترجمی زبان – مدیریت کسب و کار را با عنوان دوره غیر ضروری(حین کار) در مقطع کاردانی و رشته مدیریت خانواده در مقطع کارشناسی را به متقاضیانی که فرصت حضور در کلاسها را ندارند ارایه می نماید.)

این دوره ها بدین شکل است که دانشجو ابتدای ترم انتخاب واحد می کند و انتهای ترم در امتحانات شرکت می کند. پس حضور دانشجو در کلاس ها لازم نیست و اصلا کلاسی وجود ندارد که دانشجو بخواهد در آن شرکت کند. این دوره ها برای زنان خانه دار و کارمندانی که به هیچ وجه نمی توانند در هیچ کلاسی شرکت کنند مناسب است.

شرایط پذیرش دانشجو  در دانشگاه علمی کاربردی در دوره های کاردانی حرفه ای و کاردانی فنی:

شرایط پذیرش دانشجو علمی و کاربردی، دارا بودن شرایط عمومی تحصیل در نظام آموزش عالی، دارندگان دیپلم کامل متوسطه در رشته های ریاضی-فیزیک، علوم تجربی ، علوم انسانی، فنی حرفه ای و کاردانش می باشد.

دارندگان دبپلم متوسطه رشته های ریاضی – فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی نیاز به گذراندن دوره پیش دانشگاهی ندارند.

سالانه دوبار در دوره های ترمی مقطع کاردانی و دو بار در دوره های ترمی مقطع کارشناسی ناپیوسته  فقط از طریق سازمان سنجش کشوری برای دو ترم مهر و بهمن پذیرش انجام می گیرد.

ثبت نام برای ترم مهر آخر تیر ماه اوایل مرداد ماه

ثبت نام برای ترم بهمن آخر آذر ماه و اوایل دی ماه از طریق سایتsanjesh.org  و بصورت کاملا اینترنتی انجام می پذیرد.

متقاضیان می توانند در بازه های زمانی که از طریق رسانه های عمومی اعلام می شود با مراجعه به پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش کشوری اقدام به ثبت نام کنند .

شرایط مورد نیاز متقاضیان :

1-داشتن دیپلم نظام قدیم (چهار ساله،شش ساله نظری و هنرستان)یا دیپلم سه ساله نظام جدید، دیپلم جدید فنی حرفه ای و یا کاردانش

2-روش گزینش دانشجو تنها بر اساس معدل کل دیپلم با در نظر گرفتن سهمیه های مربوط به شاغلین-متقاضیان بومی و عزیزان ایثار گر انجام می گیرد. 

داوطلب شاغل : شاغل به کسی اطلاق می گردد که در دستگاه های اجرایی اعم از دولتی و غیر دولتی

1-در حرفه منطبق با رشته انتخابی  شاغل باشد .

2-در هنگام ثبت نام مشغول به فعالیت باشد .

گزینش دانشجو به دو روش متمرکز و نیمه متمرکز انجام می پذیرد.

دانشگاه  جامع علمی وکابردی در مقطع کاردانی فنی و کادانی حرفه ای از چهار گروه تشکیل شده است:

  • گروه صنعت( رشته های فنی و مهندسی)
  • گروه مدیریت و خدمات اجتماعی( رشته های علوم انسانی و مدیریت)
  • گروه کشاورزی
  • گروه فرهنگ و هنر

راهنمای انتخاب رشته تحصیلی دانشگاه علمی کاربردی:

هر داوطلب بر اساس میزان علاقه مندی خود در رشته های تحصیلی و شرایط اختصاصی هر یک از مراکز آموزشی در که در جدول شمار (2 و 5 ) در دفترچه راهنمای ثبت نام آمده، منحصرا می تواند در یکی از گروه های آموزشی اصلی ( صنعت-کشاورزی-مدیریت و خدمات اجتماعی –فرهنگ و هنر) شرکت کند.

هر داوطلب می تواند 30 رشته را از یک گروه آموزشی انتخاب کند.

سهمیه داوطلبان شاغل دانشگاه علمی کاربردی

اگر داوطلبی می خواهد خودرا شاغل معرفی کند باید از حتما رشته های مرتبط به شغل خود را انتخاب کند.

داوطلبان کداشتغال خود را از جدول شماره 5 دفترچه راهنمای ثبت نام که از کد 101 الی 211 هست را انتخاب بکنند.در صورت وجود رشته مرتبط در سایر مراکز آموزشی با کد اشتغال 199 می توانند از آن مرکز آموزشی نیز انتخاب نمایند.

کد اشتغال 199 :شاغل به فردی اطلاق می گردد که در مراکز دولتی و خصوصی یا شرکت های خصوصی مرتبط با رشته انتخابی خود حداقل یک سال سابقه کار داشته و مشغول به کار باشد.

اگر در ارگان خاصی شاغل نیستید و حتی اگر در یک مغازه کوچک کار می کنید می توانید با کد 199 خود را البته در رشته ای که در آن زمینه کار می کنید شاغل معرفی کنید و از مزایای شاغل بودن که قبولی راحت تر برنامه کلاسی منعطف تر است بهره ببرید.

نتایج حدودا یک ماه پس از ثبت نام از طریق سایت سنجش اعلام می شود.

شهریه دانشگاه علمی وکاربردی در مقطع کاردانی فنی و حرفه ای:

 شرايط ثبت نام علمی کاربردی:

 پرداخت هزينه ثبت‌نام به صورت اينترنتي. داوطلبان لازم است به وسيله كارت‌هاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آن‌ها فعال است، با مراجعه به پايگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش و پرداخت مبلغ حدودا 20هزار تومان به عنوان وجه ثبت‌نام شركت در پذيرش، نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

 داوطلبان لازم است در درج اطلاعات ثبت نام دقت کنند. بديهي است در صورت مشاهده هرگونه مغايرت در موارد قيد شده در تقاضانامه ثبت نام با مدارك داوطلب در صورت پذيرفته شدن در آزمون قبولي وي (كان لم يكن) تلقي شده و از ادامه تحصيل داوطلب جلوگيري خواهد شد.

در صورت مشاهده هر گونه مغايرت در موارد قيد شده در تقاضانامه ثبت نام با مدارك داوطلب (از قبيل معدل، سهميه و… ) در صورت پذيرفته شدن در آزمون قبولي وي لغو شده و از ادامه تحصيل داوطلب جلوگيري خواهد شد بنابراین حتما در وارد کردن معدل خود دقت به خرج دهید و اگر معدلتان قطعی نشده است عددی را به عنوان معدل وارد کنید که از تخمین بدبینانه  برای معدلتان پایین تر باشد.

ثبت نام در پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی)دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی

داوطلبان متقاضي ثبت نام كه داراي شرايط عمومي و اختصاصي هستند مي توانند در پذيرش مذكور ثبت نام و شركت کنند.

روش گزينش دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی:

گزینش دانشجو در هر یک از کدرشته‌ محل‌های تحصیلی براساس معدل کل مندرج در گواهینامه کاردانی، نوع مدرک کاردانی، سهمیه‌های آزاد، شاغل، رزمندگان و ایثارگران، بومی‌ بودن و با توجه به صلاحیت‌های عمومی داوطلبان براساس ضوابط دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی و مصوبات مربوط صورت می‌گیرد.

 داوطلبان سهمیه آزاد که مدرک کاردانی آنان مطابق جداول مربوطه دفترچه راهنماي ثبت‌نام مرتبط با رشته‌های تحصیلی انتخابی باشد در اولویت پذیرش برای آن رشته قرار می‌گیرند. البته لازم به توضیح است که تغییر رشته در مقطع کاردانی به کارشناسی علمی و کاربردی مجاز هست منتهی الویت پذیرش برای رشته های مرتبط خواهد بود

در ضمن ظرفیت باقیمانده در هر کدرشته محل، با اولویت یکسان به داوطلبان سهمیه آزاد با مدارک کاردانی غیرمرتبط اختصاص می‌یابد. پیشنهاد می‌شود داوطلبان نسبت به انتخاب کدرشته محل‌های مرتبط با رشته تحصیلی مقطع کاردانی خود اقدام کنند. توضیح اینکه چه رشته هایی به هم مرتبط محسوب می شوند در صفحات 9 الی 21 دفترچه امده است.

داوطلبان سهمیه شاغل صرفاً در یک زیرگروه آموزشی در رشته مرتبط با شغل آنان پذیرش خواهند شد. برای هر یک از موارد فوق ارایه مستندات مربوط در زمان ثبت‌نام توسط دانشجو به مرکز آموزشی ضروری می‌باشد.

الف) گزینش دانشجو به روش متمرکز در دانشگاه علمی کاربردی:

 در کدرشته محل‌هایی که پذیرش در آن‌ها به روش متمرکز صورت می‌پذیرد با توجه به امتیاز کل داوطلبان، اولویت‌های انتخابی آن‌ها و ظرفیت‌های اختصاص داده شده به هر سهمیه، فهرست پذیرفته‌شدگان نهایی استخراج و از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org اعلام می شود.

 ب) گزینش دانشجو به روش نیمه‌متمرکز:

 در کدرشته محل‌هایی که نیاز به اقداماتی نظیر مصاحبه یا آزمون عملی دارند، گزینش نهایی داوطلبان به صورت نیمه‌متمرکز براساس امتیاز کل و از بین معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت پس از انجام مصاحبه یا آزمون عملی و با توجه به صلاحیت‌های عمومی آنان انجام می‌گیرد.

 معرفی‌شدگان کدرشته‌ محل‌های مذکور لازم است براساس برنامه زمانی که به همراه فهرست اسامی آنان از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر می‌شود برای انجام مراحل فوق به نشانی‌های اعلام شده مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام مراجعه کنند. بدیهی است گزینش نهایی براساس نتیجه مصاحبه یا آزمون عملی انجام خواهد شد.

 تذکر: کدرشته محل‌های نیمه‌متمرکز در جداول شماره (6 الی 49) دفترچه راهنماي مذكور با علامت ● مشخص شده است.

 شرايط ثبت نام:

 پرداخت هزينه ثبت‌نام به صورت اينترنتي. داوطلبان لازم است به وسيله كارت‌هاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آن‌ها فعال است، با مراجعه به پايگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش و پرداخت مبلغ حدودا 20 هزار تومان به عنوان وجه ثبت‌نام شركت در پذيرش، نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

داوطلبان لازم است در درج اطلاعات ثبت نام دقت کنند. بديهي است در صورت مشاهده هرگونه مغايرت در موارد قيد شده در تقاضانامه ثبت نام با مدارك داوطلب در صورت پذيرفته شدن در آزمون قبولي وي (كان لم يكن) تلقي شده و از ادامه تحصيل داوطلب جلوگيري خواهد شد.

 در صورت مشاهده هر گونه مغايرت در موارد قيد شده در تقاضانامه ثبت نام با مدارك داوطلب (از قبيل معدل، سهميه و… ) در صورت پذيرفته شدن در آزمون قبولي وي لغو شده و از ادامه تحصيل داوطلب جلوگيري خواهد شد.

مبنای پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی و کاربردی براساس معدل کل مقطع کاردانی و شرایط اختصاصی هریک از واحد های آموزشی  هست.

داوطلبان شاغل بعد از پذیرفته شدن باید آخرین فیش حقوقی یا قرارداد همکاری برای متقاضیان استفاده از سهمیه شاغل  را به دانشگاه قبولی ارایه دهند.

هر داوطلب براساس میزان علاقمندی خود به رشته های تحصیلی و با توجه به شرایط اختصاصی هر یک از مراکز آموزشی که در جداول شماره 2) و  (5دفترچه راهنمای ثبت نام آمده است. منحصرا میتواند در یکی از چهار گروه آموزشی اصلی شامل: صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر برابر ضوابط شرکت نماید.

جدول شماره 2 دفترچه راهنمای ثبت نام  گروه، کد زیرگروه آموزشی، عناوین رشته های تحصیلی و کد مدارک کاردانی مرتبط مورد پذیرش را مشخص مینماید. عناوین و کد مدارک کاردانی مرتبط مورد پذیرش برحسب گروه و زیرگروه آموزشی در جدول شماره 3درج شده است. در جدول شماره 5تعریف شاغل و شرایط اختصاصی، کد اشتغال و امکانات رفاهی مراکز آموزشی درج شده است. مندرجات جداول شماره (6 الی 49) دفترچه معرف کدرشته محل و عنوان رشته، ظرفیت پذیرش اعم از آزاد و شاغل، کد اشتغال و نیز

جنس پذیرش هر یک از کدرشته محلهای گروههای آموزشی چهارگانه براساس استان، شهر و مرکز آموزشی میباشد.

جداول شماره(  6-18) مربوط به کدرشته محلهای گروه آموزشی صنعت، جداول شماره  19-27 مربوط به کدرشته محلهای گروه آموزشی کشاورزی،

 جداول شماره  28 الی 36  مربوط به کدرشته محلهای گروه آموزشی مدیریت و خدمات اجتماعی و جداول شماره 37-49 مربوط به کدرشته محلهای گروه آموزشی فرهنگ و هنر میباشد.

لازم است داوطلبان اعم از آزاد و شاغل، در انتخاب رشته به نکات زیر توجه نمایند:

به داوطلبان توصیه میشود قبل از درج کدرشته محل مورد علاقه در داخل تقاضانامه، به شرایط اختصاصی مندرج در جدول شماره 5، مربوط به مرکز آموزش آن کدرشته محل، توجه نمایند.

ترتیب اولویت انتخاب کدرشته محل داوطلبان برحسب علاقه آنان میباشد.

داوطلبانی که کد و نام رشته تحصیلی دوره کاردانی آنان در جدول شماره 1 درج نشده است میبایست کد 9999 را در تقاضانامه درج نمایند.

داوطلبان میبایست به ظرفیت پذیرش شاغل و آزاد کدرشته محل مورد تقاضا و نیز جنسیت مورد پذیرش آن توجه نمایند و چنانچه واجد شرایط میباشند آن کدرشته محل را انتخاب نمایند.

داوطلب آزاد مجاز به انتخاب حداکثر بیست 20 کدرشته محل )در صورت وجود(  از بین رشته های تحصیلی موجود، صرفا در یک گروه آموزشی مطابق جدول شماره 2میباشد.در صورت انتخاب از چند گروه آموزشی، تمامی انتخابهای داوطلب حذف خواهد شد. چنانچه مدرک کاردانی داوطلبان آزاد مطابق جدول شماره 2با عناوین رشته های تحصیلی مندرج در زیرگروه آموزشی مربوط مرتبط باشد در آن گروه آموزشی در اولویت پذیرش قرار میگیرند.

داوطلب شاغل مجاز به انتخاب حداکثر بیست 20 کدرشته محل )در صورت وجود( از بین رشته های تحصیلی موجود، صرفا در یک زیرگروه آموزشی مطابق جدول شماره  2 میباشد. در صورت انتخاب از چند زیرگروه آموزشی، تمامی انتخابهای داوطلب حذف خواهد شد. به داوطلبان متقاضی استفاده از سهمیه شاغل توصیه میشود هنگام انتخاب رشته از مراکز آموزشی، به تعریف شاغل آن مرکز مندرج در جدول شماره 2 توجه نمایند و چنانچه از نظر مرکز آموزشی ذیربط شاغل میباشند، اقدام به انتخاب آن کدرشته محل نمایند.

توصیه به داوطلبان شاغل:

هر داوطلب شاغل باید از رشته های مرتبط به شغل خود را انتخاب کند.

داوطلبان کداشتغال خود را از جدول شماره 5 دفترچه راهنمای ثبت نام که از کد 101 الی 211 هست را انتخاب بکنند.در صورت وجود رشته مرتبط در سایر مراکز آموزشی با کد اشتغال 199 می توانند از آن مرکز آموزشی نیز انتخاب نمایند.

کد اشتغال 199 :شاغل به فردی اطلاق می گردد که در مراکز دولتی و خصوصی یا شرکت های خصوصی مرتبط با رشته انتخابی خود حداقل یک سال سابقه کار داشته و مشغول به کار باشد.

نتایج دو هفته الی سه هفته پس از ثبت نام از طریق سایت سنجش اعلام می شود.

شهریه دانشگاه علمی وکاربردی در مقطع کارشناسی حرفه ای ناپیوسته:

توصيه‌هاي‌ مهم‌ برای ثبت نام

 داوطلبان اگر از طريق كافي‌نت ثبت‌نام می کنند، تمامي مراحل ورود اطلاعات ثبت‌نامي را شخصاً انجام دهند و يا بر انجام امور مربوط، در كافي‌نت نظارت مستقيم داشته باشند. با توجه به ورود اطلاعات ثبت‌نامي توسط متصديان كافي‌نت‌ها، متأسفانه اطلاعات معمولاً با اشتباهاتي در تقاضانامه درج مي شود، كه مسئوليت

هرگونه خطا در اين مورد متوجه شخص داوطلب است و سازمان سنجش آموزش كشور به هيچ وجه امكان اصلاح اشتباهات مذكور را نداشته و هيچگونه عذري پذيرفته نخواهد شد.

توصيه‌ مي‌شود داوطلبان پس از تكميل تقاضانامه، دريافت شماره پرونده 6 رقمي و كدپيگيري 16 رقمي يك نسخه پرينت از تقاضانامه تهيه و نزد خود نگهداري کنند.

آدرس ساختمان مرکزی دانشگاه : تهران- خیابان انقلاب – حد فاصل خیابان حافظ و نجات الهی (چهارراه کالج) – پلاک 751 – تلفن: 82779- 88808987

  دورنگار :

sateb.uast.ac.ir مرکز آموزشهای عالی آزاد و خاص (وابسته به معاونت آموزشی دانشگاه عمده اطلاعات مورد نیاز شما در این سامانه موجود است. برای موارد دیگر می توانید به سایت دانشگاه به سایت اینترنتی وب سایت دانشگاه به نشانی

 www.uast.ac.irبروید.

سوالات رایج و متداول  :

1-آیا دیپلمه های متوسطه بدون پیش دانشگاهی می توانند در دوره های کاردانی دانشگاه جامع علمی و کاربردی شرکت کنند:

بله دارندگان دیپلم کامل نظام متوسطه و فنی و حرفه ای می توانند ثبت نام کنند.

2-آیا دانشگاه جامع علمی و کاربردی در دوره کارشناسی پیوسته هم پذیرش دانشجو دارد؟

خیر دانشگاه جامع علمی و کاربردی دو دوره کاردانی – کارشناسی حرفه ای ناپیوسته و کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو دارد.

3-دانشگاه علمي كاربردي با دانشگاه ازاد و دانشگاه دولتي چه فرقي مي كنند ؟

از نظر مدرك :همه مدارك اين دانشگاهها مورد پذيرش وزارت علوم ميباشد.

تفاوت مهم ديگر بين دانشگاهها هزينه ي تحصيل در آنها است

تفاوت ديگر در نوع مدرك است .

تفاوتهايي هم در تعداد گرفتن واحدها ، تنوع رشته ها و … دارند. 

4-آیا بومی بودن در پذیرش دانشگاه جامع علمی و کاربردی تاثیر دارد؟

بله پذيرش در دوره كارداني و كارشناسي دانشگاه جامع علمي و كاربردي بر اساس بومي پذيري مي باشد.

5- آیا ترخیص سربازان برای ادامه تحصیل در دوره های کاردانی امکان پذیر هست؟

خیر ترخیص سربازان برای ادمه تحصیل در مقطع کاردانی مجاز نمی باشد.

6- آیا دانش آموختگان مقطع کاردانی دوباره می توانند دو دوره کاردانی این دانشگاه شرکت کنند.

خیر  دانش آموختگان مقطع کاردانی مجاز به شروع تحصیل مجدد در مقطع کاردانی نمی باشند.

7-كارشناسي ناپيوسته يعني چه ؟ چه كساني مي توانند در مقطع كارشناسي ناپيوسته شركت

كنند؟

ناپيوسته يعني ورود به مقطع كارشناسي پس از اخذ مدرك كارداني امكان پذير است. كساني مي توانند درمقطع كارشناسي ناپيوسته شركت كنند كه ابتدا مدرك كارداني )فوق ديپلم( خود را از يكي از مراكز آموزشعالي كشور دريافت نموده باشند.

8- آيا ورود به مقطع كارشناسي ناپيوسته ، بلافاصله پس از اخذ ديپلم امكان پذير است؟

خير. در دانشگاه جامع علمي كاربردي مقطع كارشناسي به صورت ناپيوسته ارائه مي گردد. يعني ابتدا مي

بايست مقطع كارداني را طي كرده سپس وارد مقطع كارشناسي شويد.

-9- نحوه ورود به مقطع كارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع چگونه است؟ آيا كنكور دارد؟

ورود به دوره هاي كارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع با شرط معدل انجام مي شود و نياز به كنكور ندارد.

10- براي ورود به رشته هاي كارشناسي ناپيوسته چه معدلي مناسب است؟

– اينكه با چه معدلي مي توان پذيرفته شد بستگي به1-رشته انتخابي 2- ساير شركت كنندگان دوره 3-

بسته به مركز انتخابي دارد .

مثلاً ممكن است با معدل 14 در رشته معماري قبول نشويد اما در رشته مديريت امور فرهنگي پذيرفته شويد. همچنين ممكن است در يك مركز قبول نشويد اما در مركز ديگري پذيرفته شويد

 همچنين ممكن است اين دوره با معدل 14در يك رشته قبول شويد اما هيچ تضميني نيست كه با اين معدل دوره ي بعدي در همين رشته محل پذيرفته شويد.

11- دانشگاه جامع علمي كاربردي در سال چند بار پذيرش دانشجو دارد؟

پذيرش دانشجو در اين دانشگاه معمولاً2 دوره در سال انجام مي شود .

يكبار در اواخر تیرماه و اوایل مرداد ماه : پذيرفته شدگان اين دوره ، مهر ماه همان سال شروع به تحصيل خواهند نمود.

يكبار در اواخر آذر ماه و اوایل دی ماه : پذيرفته شدگان اين دوره ، بهمن ماه همان سال شروع به تحصيل خواهند نمود.

12- آيا مي توانم در مقطع كارشناسي ناپيوسته ، رشته ي ديگري غير از رشته اي كه در مقطع

كارداني تحصيل نموده ام انتخاب كنم؟

بله ، بدون توجه به رشته كارداني، مي توان هر يك از رشته هاي مقطع كارشناسي ناپيوسته را انتخاب نمود.

و در اين رابطه هيچ محدوديتي وجود ندارد. ليكن رشته هاي مرتبط با كارداني در اولويت پذيرش بالاتري

قرار دارند.

بنابراين اگر معدل شما در دوره كارداني پايين است توصيه مي شود در انتخاب هاي خود حتماً رشته هاي

مرتبط با كارداني را نيز انتخاب نماييد تا احتمال پذيرش شما افزايش يابد.

13- اگر در مقطع كارشناسي ناپيوسته، رشته ي ديگري غير از رشته مقطع كارداني خود انتخاب نمايم، آيا نياز به گذراندن واحدهاي پيش نياز دارم؟ آيا در اين صورت از ساير دانشجويان عقب ترخواهم بود؟

چنانچه در مقطع كارشناسي ناپيوسته در رشته ي غير مرتبط به كارداني خود پذيرفته شويد، مي بايست 8واحد پيش نياز اخذ نماييد. اين 8 واحد در اولين ترم، در كنار ساير واحدها ارائه خواهد شد و كليه ي

دانشجويان قادر خواهند بود كه همزمان دوره ي خود را به اتمام برسانند.

14- آيا مدارك دانشگاه جامع علمي كاربردي معتبر است؟

بله، دانشگاه جامع مانند دانشگاه سراسري، دانشگاه آزاد و دانشگاه پيام نور زير نظر وزارت علوم فعاليت دارد

و پس از دريافت مدرك كارشناسي در اين دانشگاه ، در مقاطع بالاتر مي توان در هر يك از دانشگاه هاي جامع علمي كاربردي، سراسري، آزاد، غیرانتفاعی و پيام نور ادامه تحصيل داد.

15-در مقطع كارشناسي ناپيوسته چند واحد مي بايست گذرانده شود و كل دوره چه مدت زمان طول مي كشد؟     

در مقطع كارشناسي ناپيوسته حدوداً 72 واحد مي بايست گذرانده شود. طول دوره كارشناسي ناپيوسته 2

سال ) 4ترم ( مي باشد. شروع ترم ها مهرماه و بهمن ماه مي باشد. همچنين معمولاً در تابستان هر سال

دروس جبراني و دروس عمومي به صورت اختياري ارائه مي شود.

16- در صورت داشتن مشكلات مالي چه راهكاري براي ادامه تحصيل پيشنهاد مي كنيد؟

-شما مي توانيد به محض ورود به دانشگاه تقاضاي دريافت وام تحصيلي نماييد .صندوق رفاه دانشجويان

جمعاً مبلغ) 1000000 تومان (يعني بيش از نيمي از هزينه كل تحصيل به هر دانشجو وام تخصيص مي

دهد.

-در صورت داشتن شرايط خاص، طبق نظر شوراي مركز، مي توانيد شهريه را تقسيط نماييد.

17- در صورت ثبت نام در دوره هاي كارشناسي ناپيوسته و دوره های کاردانی ، جواب قبولي يا عدم قبولي چه موقع مي آيد؟

معمولاً نتيجه ي پذيرش دانشگاه جامع بين 20 تا 30 روز پس از ثبت نام، از طريق وب سايت sanjesh .orgاعلام مي شود. همچنين در صورت قبولي براي دانشجو پيامك ارسال خواهد شد.

18- چنانچه قبلاً در دانشگاه ديگري تحصيل كرده باشم و انصراف داده يا اخراج شده باشم و يا درسم را رها كرده باشم، آيا دروس گذرانده در دانشگاه قبلي، قابل تطبيق است؟

بله، كليه دروسي كه از نظر نام و تعداد واحد در رشته ي انتخابي جديد يكسان باشند، قابل تطبيق مي باشد.كافي است دانشجو ريز نمرات خود را به صورت محرمانه از دانشگاه قبلي خود دريافت نموده و به مركزجديد ارائه دهد. همچنین نمراتی قابل معادل سازی هستند که بالای 12 باشند.

19- من مدرك كارداني (فوق ديپلم) خود را از دانشگاه سراسري/دانشگاه آزاد /دانشگاه پيام نوردريافت نموده ام، آيا امكان ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي كاربردي را دارم؟

بله

20- تعريف شاغل در دانشگاه جامع چيست؟ آيا جهت شركت در سهميه شاغلين مي بايست فقط در مراكز دولتي شاغل باشيم؟

تعريف شاغل براي مراكز مختلف دانشگاه جامع علمي كاربردي متفاوت است. مثلا در مركز علمي كاربردي واحد 11 تهران شاغل به كسي گفته مي شود كه در يكي از مراكز دولتي و يا خصوصي مشغول به كار باشد. چنانچه معدل دوره كارداني متقاضي پايين باشد، متقاضي مي تواند براي افزايش احتمال قبولي از سهميه شاغلين استفاده نمايد .

21-من در حال حاضر دانشجوي دوره ي كارداني هستم. در چه صورت مي توانم براي دوره ي

كارشناسي ناپيوسته شركت كنم؟

كليه ي دانشجويان مقطع كارداني كه مايل به شركت در دوره هاي كارشناسي مهرماه مي باشند مي بايست حداكثر تا 31 شهريور كليه ي واحدهاي خود را با نمره قبولي گذرانده باشند. بنابراين چنانچه معدل كارداني شما در هنگام ثبت نام كارشناسي قطعي نيست، معدل خود را چند صدم پايين تر در نظر بگيريد تا در صورت قبولي دچار مغايرت معدل نشويد.

22-كلاس ها در طول هفته چگونه برگزار مي شود؟

دانشجو مي تواند انتخاب واحد را در هر ترم به گونه اي انجام دهد كه كلاس هايش در2  و يا 3  روز متمركز باشد.

23-آیا با کارشناسی حقوق دانشگاه جامع علمی وکاربردی میشود در آزمون کانون وکلا شرکت کرد.

بله به شرطی که کاردانی حقوق نیز داشته باشید.

24-آیا دانشجویان دانشگاه جامع علمی-کاربردی می توانند از یک مرکز به مرکز دیگری منتقل شوند؟

بله، انتقال دانشجو از مؤسسات و مراکز آموزش علمی-کاربردی تهران به شهرستانها و از شهرستانها به يكديگر، در يك رشته و در يك مقطع، به شرط موافقت مرکز مبدأ و مقصد، بلامانع است. که البته این کار با سختی های زیادی برای موافقت دومرکز مواجه است.

25-آیا امکان تغییر رشته در دانشگاه جامع علمی-کاربردی وجود دارد؟ تغییر رشته چه شرایطی دارد؟

بله، دانشجو در طول دوران تحصيل درمقطع كارداني و كارشناسي مي تواند، با داشتن شرايط زير و موافقت گروه آموزشي ذيربط از يك رشته به رشته ديگر در يك گروه آزمايشي و همان دانشگاه تغيير رشته دهد:

 1-ادامه تحصيل متقاضي در رشته قبلي از نظر مقررات آموزشي بلامانع باشد.

2-حداقل 6/1 و حداكثر 3/2 واحدهاي دوره را گذرانده باشد.

3-نمره آزمون ورودي متقاضي از نمره آزمون پايين ترين فرد پذيرفته شده در سهميه و رشته مورد تقاضا در همان سال كمتر نباشد.

4- باتوجه به حداكثر مدت مجاز تحصيل، امكان گذراندن واحدهاي درسي مورد نياز در رشته جديد را داشته باشد.

26-مهمان شدن دانشجویان دانشگاه جامع علمی-کاربردی چه شرایطی دارد ؟

–     موافقت مراکز مبدأ و مقصد

–    دانشجو باید حداقل يك نيمسال تحصيلي خود را در دانشگاه مبدأ گذرانده باشد.

–    مهمان شدن دانشجو در يك دانشگاه براي گذراندن يك يا چند درس به صورت تك درس بانظر دانشگاه مبدأ و موافقت دانشگاه مقصد بلامانع است.

–    هر دانشجو در هر رشته مي تواند حداكثر یک نيمسال در دوره كارداني، يا دو نيمسال در دوره كارشناسي، در يك دانشگاه ، به طور تمام وقت، به صورت مهمان تحصيل كند. در هر حال نبايد تعداد دروسي را كه دانشجو به صورت مهمان (چه به صورت تمام وقت و چه به صورت تك درس) در يك يا چند دانشگاه  گذرانده است، از 40 درصد كل واحدهاي دوره تجاوز كند.

–    واحدهايي را كه دانشجوي مهمان در يك دانشگاه مي گذراند، عيناً در كارنامه او در دانشگاه مبدأ ثبت مي شود. و نمرات آنها در محاسبات ميانگين نيمسال و ميانگين كل او منظور خواهد شد.

–    دانشحو باید شهریه ثابت را به حساب مرکز مبدأ و شهریه متغیر را به حساب مرکز مقصد واریز کند.

 

برای ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی با تلفن ثابت از

سراسر کشور با شماره   9099071667   تماس بگیرید

تماس همه روزه از 8 صبح تا 12 شب حتی روزهای تعطیل

 

مشاوره تخصصی دانشگاه علمی کاربردی

مشاوره تخصصی دانشگاه علمی کاربردی

برچسب ها

در صورت نیاز به مشاوره درباره:

مشاوره تخصصی دانشگاه علمی کاربردی

از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد با شماره زیر تماس بگیرید.

909-907-1375

پاسخگویی از ساعت 8 صبح تا 12 شب حتی ایام تعطیل