تماس با مشاوره تحصیلی ندای مشاور

عوارض مصرف شیشه و اثرات آن بر زنان و مردان

📚 خلاصه ای از مقاله عوارض مصرف شیشه و اثرات آن بر زنان و مردان:

مشاوره خانواده

شیشه چیست ؟ شیشه که از آن با نام های آیس و مت نیز یاد می شود یکی از انواع نسبتا جدید داروهای روان گردان است که تاثیراتی متفاوت با مواد مخدر سنتی مانند تریاک به جای می گذارد. بسیاری از افراد با این فرض که شیشه، ماده ی مخدر نیست به استفاده از آن […]

عوارض مصرف شیشه و اثرات آن بر زنان و مردان

عوارض مصرف شیشه و اثرات آن بر زنان و مردان

شیشه چیست ؟ شیشه که از آن با نام های آیس و مت نیز یاد می شود یکی از انواع نسبتا جدید داروهای روان گردان است که تاثیراتی متفاوت با مواد مخدر سنتی مانند تریاک به جای می گذارد.

بسیاری از افراد با این فرض که شیشه، ماده ی مخدر نیست به استفاده از آن روی می آورند و با این تصور که استفاده از آن نمی تواند باعث وابستگی شود، مصرف را شروع می کنند.

این در حالی است که قرار گرفتن شیشه در دسته آمفتامین ها می تواند از طریق تغییرات مغزی، فرد مبتلا را به خود وابسته کند و تاثیراتی به مراتب بدتر از انواع مخدر ها به جای گذارد.

امروزه دلایل مختلفی از جمله تنوع طلبی، هیجان خواهی و میل به تجربه ی مواد انرژِی زا، تمایل به مصرف شیشه را در جوانان افزایش داده است.

مصرف شیشه یک سرگرمی است

برخی از افراد نیز ممکن است به منظور افزایش سطح انرژیِ روزانه ی خود به مصرف شیشه آن هم به عنوان نوعی از تفنن و سرگرمی روی آورند.

بسیاری از مصرف کنندگان شیشه چنین عنوان می کنند که ” هرگز فکر نمی کردم یکبار تجربه کردن آن بتواند  باعث وابستگی من به شیشه شود “.

در این مطلب قصد داریم تا شما را با مهم ترن ویژگی های این ماده ی اعتیاد آور آشنا کنیم تا بتوانید در مواجه با مصرف کنندگان آن تصمیمی معقول بگیرید و اگر مصرف کننده ی شیشه هستید، توسط خود یا با بهره گیری از مشاوره خانواده متخصص در زمینه اعتیاد به خودتان بیشتر کمک کنید.

جهت دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد و نحوه مواجهه به افراد معتاد

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۳۷۵ تماس بگیرید

تماس از طریق تلفت ثابت در استان تهران با مشاره ۹۰۹۲۳۰۵۷۸۴

تماس از طریق موبایل همراه اول با شماره ۹۹۲۲۱۱۰۶

پاسخگویی همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

 

شیشه چگونه بر عملکرد مغزی اثر می گذارد؟

در ادامه سوال شیشه چیست ، باید با خانواده آن آشنا شوید.

آنچه از آن با نام شیشه یاد می شود در حقیقت از ترکیب شیمیایی C9H۱۳N گرفته شده است که نوعی از آمفتامین هاست.

این ماده که ظاهری کریستالی و شیشه ای دارد بر خلاف مواد اعتیادآور سنتی، می تواند با ورود به جریان خون و سیستم اعصاب مرکزی، منجر به افزایش میزان دوپامین شود.

تفاوت شیشه و تریاک

به همین دلیل مصرف کنندگان شیشه بر خلاف معتادین به تریاک و.. با سطح زیادی از انرژی مواجه می شوند.

افزایش احساس نشاط و سرزندگی کاذب به دلیل تحریکات مغزی بیش از حد، منجر به رفتار های تهاجمی، پرخاشگرانه و گفتار و رفتار سریع می شود.

در بسیاری از موارد، اعتیاد به شیشه باعث می شود تا فرد رفتارهای پرخاشگرانه غیر قابل کنترلی نشان دهد که او را نیازمند بستری می کند.

آمار بالای جنایت های مرتکب شده در اثر مصرف شیشه تایید کننده ی تاثیر این ماده بر بخش های مربوط به کنترل تکانه در مغز است.

همچنین تنگ شدن عروق می تواند منجر به افزایش احساس تشنگی شود که با علایم دیگری از جمله:

  •     کاهش اشتها،
  •     کاهش وزن،
  •     پوسیدگی شدید دندان ها،
  •     عفونت های دهانی،
  •     مشکلات حافظه و تمرکز و
  •     مشکلات مربوط به خودکنترلی نیز همراه است
  •     و خطر سکته ی مغزی و قلبی را تا چند برابر افزایش می دهد.

شیشه و توهم کرم زدگی

مصرف کنندگان شیشه علایم روانی از جنون و روان گسیختگی نشان می دهند که با اختلالات روانی مانند اسکیزوفرنی و پارانویا مشابه است.

مهم ترین این علایم عبارتند از توهم و هذیان.

بدبینی بیش از حد نسبت به اطرافیان و توهم کرم زدگی از جمله شایع ترین این علایم است.

معتادین به شیشه ممکن است در اثر شدت توهمات نیازمند بستری شدن در بیمارستان باشند و یا حتی به خود نیز آسیب برسانند.

نکته ی بسیار مهم  دیگر آن است که این بیماران به دلیل عدم آگاهی نسبت به توهمات خود، ممکن است به دیگران نیز آسیب برسانند و مراقبت از خود در برابرشان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

مصرف کنندگان شیشه چه کسانی هستند؟

غالب مصرف کنندگان شیشه را افرادی تشکیل می دهند که بسیار تنوع طلب هستند، تمایل به تجربه ی مسایل جدید دارند و یا در روابط جنسی خود با مشکلاتی مواجه اند که خود را نیازمند کسب قدرت جنسی بالاتری می دانند.

همچنین میل به کسب انرژی بیشتر و تحمل بی خوابی نیز می تواند عاملی برای روی آوردن به شیشه باشد.

امروزه در بسیاری از باشگاه های ورزشی از شیشه به عنوان ماده ای برای کاهش وزن استفاده می شود و بسیاری از افراد ناآگاه قربانی استفاده از آن می شوند.

از آنجا که تاثیرات این نوع از مخدر بر وضعیت روانی و جسمی فرد، غیر قابل بازگشت است، با افزایش آگاهی های جمعی افراد می توانند از روش های سالم تری به منظور ارضای نیاز تنوع خواهی، کسب انرژی و تقویت قوا استفاده کنند و در دام این هیولای خانمان سوز گرفتار نشوند.

با معتادان شیشه چگونه رفتار کنیم؟

سوال اول این بود که شیشه چیست ؟ چه تاثیری دارد و حال سوال این است که با یک معتاد به شیشه چگونه رفتار کنیم؟

در صورتی که در بین اعضای خانواده تان فردی دچار اعتیاد به این نوع از آمفتامین هاست لازم است بدانید که مشاجره و بحث با او به ویژه در شرایط خماری می تواند بسیار خطرناک باشد.

این افراد به دلیل تغییرات مغزی، کنترل تکانه های خود را تا حد زیادی از دست می دهند و ممکن است به شما هجوم آورند و از طریق رفتارهای پرخاشگرانه شما را در معرض آسیب قرار دهند.

بهترین اقدام می تواند این باشد که در وضعیت های بحرانی از او فاصله بگیرید و در مواقعی که حال بهتری دارد از طریق صحبت کردن، انگیزه ی درونی اش برای ترک را افزایش دهید.

روش های درمانی ترک شیشه تا چه حد کارآمد است؟

امروزه روش های درمانی متعددی به منظور ترک شیشه ایجاد شده است که می تواند به بهبود اوضاع کمک کند و زندگی فرد مبتلا و اطرافیانش را به حالت عادی برگرداند.

لازم است بدانید که ترک شیشه نیز همانند انواع مواد مخدر نیازمند طی فرایندهای مربوط به خود است و فشار آوردن به بیمار به منظور ترک می تواند منجر به ایجاد مشکلات جسمی و وخیم تر شدن اوضاع شود.

تاثیر خانواده در مصرف شیشه

باید یک نوجوان بداند شیشه چیست و از عوارض آن باخبر شود. این کار بر عهده خانواده و مدرسه است.

به عنوان عضوی از خانواده ی بیمار لازم است بدانید که معتاد به شیشه نیازمند حمایت، یاری و توجه شماست.

در صورتی که بخواهید از طریق تاکید بر مواردی مانند آبروی خانواده، سرنوشت فرزندان و.. فرد بیمار را مجبور به ترک کنید، در حقیقت مقاومت او در برابر ترک را افزایش داده اید و بازی خطرناکی را به راه انداخته اید که پایانی جز نابودی کل سیستم خانواده در بر نخواهد داشت.

در صورتی که در زمینه ی نوع رفتار با عضو بیمار خانواده با مشکل مواجه هستید بهتر است از یک مشاوره اعتیاد متخصص درخواست کمک کنید تا بتوانید مناسب ترین رفتارها را انتخاب و شرایط را تحت کنترل در آورید.

جهت دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد و نحوه مواجهه به افراد معتاد

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۳۷۵ تماس بگیرید

تماس از طریق تلفت ثابت در استان تهران با مشاره ۹۰۹۲۳۰۵۷۸۴

تماس از طریق موبایل همراه اول با شماره ۹۹۲۲۱۱۰۶

پاسخگویی همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

عوارض مصرف شیشه و اثرات آن بر زنان و مردان

عوارض مصرف شیشه و اثرات آن بر زنان و مردان

برچسب ها

در صورت نیاز به مشاوره درباره:

عوارض مصرف شیشه و اثرات آن بر زنان و مردان

از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد با شماره زیر تماس بگیرید.

909-907-1375

پاسخگویی از ساعت 8 صبح تا 12 شب حتی ایام تعطیل