مشاوره خیانت همسر
📚 خلاصه ای از مقاله مشاوره خیانت همسر:

مشاوره خیانت همسر,مشاوره تلفنی رایگان خیانت همسر,خیانت زناشویی,مشاوره خیانت پرسش و پاسخ,مشاوره خیانت زن,مشاوره خیانت مردان,خیانت تلفنی همسر,پرسش و پاسخ در مورد خیانت همسر,علت خیانت همسر,روانشناسی خیانت

مشاوره خیانت همسر
مشاوره خیانت در سال های اخیر مورد توجه و استفاده بیشتری قرار گرفته است. متاسفانه روز یه روز بر تعداد زوج هایی که به دلیل خیانت به مشاوره مراجعه می کنند افزوده می شود. این موضوع نشاندهنده آن است که تعداد زیادی از خانواده ها درگیر خیانت و رابطه فرازناشویی شده اند.
خیانت هرگز قابل توجیه نیست. از نظر علم روانشناسی اگر کسی از زندگی اش ناراضی است، باید از زندگی اولیه اش بیرون برود. و برای هر یک سال حداقل یک هفته تا یک ماه صبر کند. و بعد از آن وارد یک رابطه دیگر شود. نیازی به گفتن نیست که خیانت یک تجربه کابوس وار است و افشا شدن آن، اعتماد در رابطه را از بین می برد. درست مانند افراد درگیر یک بحران، فردی که قربانی خیانت شده نمی داند چه عکس العملی در برابر خیانت همسرش نشان دهد، اینجاست که باید از مشاوره خیانت بهره ببرید.
خیانت عشق به دیگری نیست. عشق با اصول اخلاقی همراه است. و کسی که اصول اخلاقی را زیر پا می گذارد عاشق نیست. بلکه یک انسان خیانتکار است. بر خلاف نظر عموم مردم در جلسات مشاوره خیانت، اکثر همسران قربانی خیانت به دنبال طلاق نیستند یا حداقل در ابتدای آن به طلاق فکر نمی کنند. اغلب افراد بلافاصله پس از برملا شدن خیانت، فقط سعی می کنند بفهمند چه کاری باید انجام دهند. اینجاست که تکنیکهای مشاوره خیانت زن یا مرد بسیار مفید می باشد. معمولاً همسر خیانت دیده سوالات بسیار مهم و اساسی در ذهن خود دارد و نیازمند حمایت مستقیم است.
مشاوره تلفنی و تخصصی خیانت همسر Cheating spouse advice برای زن و شوهرهایی مورد استفاده قرار می گیرد، که با خیانت مواجه شده اند. فردی که به او خیانت شده است، در اصل قربانی خیانت است و از نظر روانی حال خوبی ندارد. مدام احساس تنهایی، ناامنی و سردرگمی دارد. در این شرایط نمی تواند تصمیم درستی بگیرد. و بهتر است بک مشاوره خانواده تلفنی متخصص و دلسوز در کنار او قرار بگیرد. و به او کمک کند تا بتواند بهتر با خیانت همسر خود کنار بیاید.

مشاوره خیانت همسر
انواع خیانت به همسر
انواع خیانت، مجموعهای گسترده از رفتارها و اعمال هستند که میتوانند در روابط مختلف افراد پدیدار شوند. برخی از انواع خیانت شامل خیانت جنسی، خیانت احساسی، خیانت آنلاین و … هستند.در ادامه به توضیح کامل انواع خیانت می پردازیم.
- خیانت مجازی یا آنلاین:
در خیانت های مجازی یا آنلاین فرد از طریق چت کردن، پیام دادن و تماس های صوتی و تصویری سعی می کند با یک نفر سوم ارتباط بگیرد. البته این ارتباط یا جنبه جنسی و یا جنبه عاطفی دارد. و تا زمانی که دیدار رخ ندهد ما این خیانت را در دسته خیانت مجازی یا آنلاین قرار می دهیم. - خیانت عاطفی و احساسی:
در این نوع خیانت فرد به اصطلاح خودش عاشق فرد دیگری شده است. و ارتباط بین این دو نفر عمیق است. بین این دو نفر قول و قرار گذاشته شده است. احساسات شدید و دلتنگی های زیادی در جریان است. این نوع خیانت بیشتر در بین خانم ها وجود دارد. و خطرناک ترین نوع خیانت است، چرا که دو نفر از نظر عاطفی به یکدیگر وابسته شده اند. - خیانت جنسی یا فیزیکی:
این نوع از خیانت برای برطرف شدن نیازهای جنسی اتفاق می افتد. در این نوع خیانت قرار نیست بین این دو نفر قول و قرار ازدواج گذاشته شود. و صرفا برای ارضاء نیازهای و فانتزی های جنسی صورت می گیرد. - خیانت مالی:
خیانت مالی یکی از انواع خیانت است و زمانی اتفاق میافتد که شریک زندگی از مخارج یا پسانداز در زندگی آگاه نباشد. به عنوان مثال، فرد خیانتکارمیتواند بودجه ماهانه خود را برای خرید هدیه برای معشوق مخفی خود صرف کند و در نتیجه، مخارج خود را از شریک زندگی خود پنهان کند. دلایل دیگر دروغ گفتن در مورد مسائل مالی میتواند شامل مشکل قمار و مشکلات سوء مصرف مواد باشد. - خیال پردازی در مورد شخص دیگری:
طبیعی است که گهگاه و به طور مختصر در مورد شخصی که برایتان جذاب است خیال پردازی کنید. ساعتها صرف رویاپردازی در مورد کسی که به نظرتان جذاب است، شما را وادار میکند تا به آن عمل کنید. همچنین، خیال پردازی منجر به اعمال غیر صادقانه و غیراخلاقی میشود یا میتواند ذهن شما را از رابطهتان دور کند. شما در مورد چیزی خیال پردازی میکنید که واقعی نیست و واقعیت را با رویا مقایسه میکنید. این موضوع میتواند عواقب فاجعه باری برای رابطه شما داشته باشد. برای مثال، اگر خیال پردازی در مورد پزشکی که باعث میشود صرفا به خاطر دیدن او به بیمارستان بروید و در مورد موقعیت مکانی خود به همسرتان دروغ بگویید، شما در حال خیانت هستید. - رابطه فیزیکی بدون رابطه جنسی:
بسیاری از مردم میپرسند: “آیا بوسیدن در یک رابطه از انواع خیانت محسوب میشود؟”. بله بوسیدن شخصی که شریک زندگی شما نیست میتواند به عنوان خیانت تلقی شود. شما نمیتوانید با گفتن «ما فقط یکدیگر را بوسیدیم» یا «ما رابطه جنسی نداشتیم» از عواقب عمل خود فرار کنید. اگر در مورد اینکه چه اقداماتی میتواند خیانت تلقی شود سردرگم هستید، بهتر است آن را با شریک زندگی خود در میان بگذارید. روابط متفاوت است، و بهتر است شما و شریک زندگیتان همه کارتها را روی میز بگذارید و تعیین کنید که چه اقداماتی از انواع خیانت در نظر گرفته میشود. - داشتن احساسات عاشقانه نسبت به شخص دیگری:
داشتن احساسات نسبت به شخص دیگری غیر از شریک زندگی خود میتواند از انواع خیانت محسوب شود. این کار را میتوان با اختصاص وقت خود به آنها و صرف پس انداز برای خرید هدایای گران قیمت برای آنها انجام داد. کنترل احساسات سخت است، اما از طرف دیگر، شما بر اعمال خود قدرت دارید. بنابراین، دیدن شخصی که دوست دارید اما با پنهان کاری در مورد رابطه خود با آن شخص میتواند به عنوان خیانت تلقی شود. - اختصاص تمام وقت و توجه به سرگرمی ها و فعالیت های دیگر:
گاهی اختصاص دادن تمام توجه و زمان خود به انجام یک سرگرمی به جای شریک زندگی خود میتواند به منزله یکی از انواع خیانت باشد. این بدان معنا نیست که سرگرمیها اشتباه هستند. در عوض، زمانی که در حد اعتدال باشد باید انجام شوند. اما وسواس در مورد انجام کاری که باعث شود به جای اینکه وقت خود را به شریک زندگی خود اختصاص دهید؛ تمام ذهن خود را معطوف آن سرگرمی کنید ممکن است منجر به شکاف در رابطه شود. - خیانت انتقامی
شاید عجیب باشد اما از انواع خیانت به همسر نوع انتقامی آن است. یعنی فرد تمایلی به خیانت کردن ندارد اما وقتی متوجه خیانت همسرش می شود، برای انتقام گرفتن دست به خیانت می زند. - معمولا آنها کار خود را با کارمای خیانت توجیح می کنند، اما در هر صورت خیانت عملی ناپسند است که هیچ جوره توجیح پذیر نیست. در این موارد انتخاب طلاق به خاطر خیانت گزینه بهتری است تا مقابله به مثل کردن.
- خیانت یک شبه:
یکی از روابط عجیب که متاسفانه در افراد سمی بسیار باب شده است، رابطه یک شبه یا همان one night stand است. در این نوع خیانت افراد با شخصی که بعضا او را نمی شناسند، اما در مهمانی یا توسط فردی با او آشنا شده اند برای یک شب رابطه جنسی برقرار می کنند و از فردا دیگر کاری با هم ندارند! هدف از این نوع رابطه تامین نیازهای جنسی و ارضای هیجان های مربوط به روابط موازی است. به همین دلیل کشف این نوع خیانت ها توسط همسر سخت است. شاید فکر کنید چه کسی می خواهد برای یک شب با همسرتان باشد و دیگر از او سراغی نگیرد؟ متاسفانه افرادی که اختلالات روانی شدید دارند دست به این کارها می زنند. در جلسات مشاوره خیانت همسر افراد زیادی هستند که خودشان به خیانت های یک شبه زیادی اعتراف کرده و خودشان را گناه کار می دانند. نتیجه این نوع خیانت ها بروز اختلالات روانی مانند وسواس و ابتلا به انواع افسردگی است. معمولا روند درمان افسردگی در این افراد طولانی بوده و نیاز به دارو درمانی هم پیدا می کنند. - خیانت از راه دور:
هدف از بررسی انواع خیانت ها این نیست که ذهن شما را آلوده کنیم. بلکه باید با انواع خیانت ها در روانشناسی آشنایی پیدا کنید تا با دید بازتری با همسرتان رابطه داشته باشید. خیانت های از راه دور مخصوص افرادی است که به هر دلیل به شهرهای مختلف به خاطر کار یا مسائل مربوطه سفر می کنند. این افراد روابط موازی در آن شهرها داشته و بعضا ازدواج کرده یا فردی را به صیغه خود در آورده اند. دوری از همسر اصلی و ایجاد امنیت روانی باعث شده این نوع خیانت محبوب مردهای زیادی باشد، اما موارد زیادی از این نوع خیانت در خانم ها هم گزارش شده است. به دلیل دوری مسافت تشخیص این نوع خیانت دشوار است و کمتر شناسایی می شوند - خیانت باز از بدترین انواع خیانت است:
شاید تعجب کنید، اما مواردی در جلسات مشاوره تلفنی زوج درمانی مشاهده می شود که زن و مردهای سن بالا به هم اجازه می دهند رابطه باز داشته باشند!!اما خیانت باز چیست؟ در این نوع خیانت زن و مرد با احترام به ازدواج شان با اطلاع همسر دست به خیانت می زنند و با فردی همجنس و یا غیرهمجنس وارد رابطه احساسی جنسی می شوند. این یکی از عجیب ترین انواع ازدواج است که معمولا در روابطی که به آنها عشق افلاطونی گفته می شود دیده می شود. این نوع خیانت نشانه بارز وجود انواع بیماری های روانی شدید در زوجینی است که ادعای روشن فکری دارند!!! معمولا آنها تمایلی به درمان نداشته و زود به زود شریک های جنسی خود را عوض می کنند. آنها افرادی تنوع طلب هستند که ارتباط با افراد مختلف را حق طبیعی هر شخص می دانند.
علت خیانت مردان و زنان به یکدیگر
دلایل زیادی برای خیانت افراد متاهل وجود دارد. عوامل خطری مانند اختلالات شخصیتی و مسائلی در دوران کودکی همچنین فرصت هایی مانند رسانه های اجتماعی و محدودیت های نامناسب می توانند این احتمال را افزایش دهند که در واقع یکی از آن ها باعث بروز خیانت شود. تقریبا بیشتر از ۴۰درصد از افراد متاهل با خیانت مواجه می شوند و علیرغم درصد بالای خیانت تقریبا همه افراد حتی افرادی که در رابطه از راه دور هستند به این باور دارند که خیانت امری اشتباه است.
خیانت، واژه ای است که هیچ زن و یا مرد متاهلی انتظار شنیدنش را ندارد و طبق آمار به دست آمده۹۰ درصد افراد خیانت را کار خوبی نمی دانند اما روز به روز آمار خیانت در رابطه و ازدواج افزایش می یابد. ازدواج نیازمند تعهد و پایبندی هر یک از طرفین نسبت به همدیگر است، همچنین نیازمند احترام متقابل زوجین است. اگر به مرور زمان این تعهد و پایبندی و احترام متقابل از بین برود و یا کم رنگ تر شود منجر به خیانت زوجین و یا طلاق می شود. در نظر داشته باشید که خیانت تنها مختص به مردان نیست و زنان نیز خیانت می کنند.
در ادامه به برخی از دلایلی که منجر به خیانت می شود می پردازیم اما این نکته قابل توجه است که شریک زندگی باعث خیانت همسرش نمی شود. چه فریادی برای کمک باشد، چه یک استراتژی خروج، یا وسیله ای برای انتقام گرفتن؛ پس از خیانت دیدن، فریبکار به تنهایی و فرد خیانتکار به تنهایی مسئول خیانت است.
- نداشتن رضایت از ازدواج و برآورده نشدن نیاز های عاطفی:
این مورد یکی از مهم ترین دلایل خیانت محسوب می شود، گاهی برای افراد به مرور زمان اختلالات جنسی رخ می دهد و مشکلات شخصیتی که وجود دارد باعث می شود تا فرد نتواند محبت و عاطفه مورد نیاز همسرش را برآورده کند و این نبود محبت و نبود رابطه گرم و صمیمی منجر به خیانت همسر می شود، این مورد بیشتر در زنان صادق است اما برای مردان نیز اتفاق می افتد، زمانی که فرد از همسر خود محبت و عاطفه دریافت نکند، زمانی که شخص دیگری محبت و نیاز های عاطفی را برای وی برطرف سازد احتمال وسوسه شدن و کشیده شدن به سمت آن شخص افزایش می یابد و منجر به خیانت می شود. - انتقام گرفتن:
اگر فردی مورد خیانت قرار گیرد ممکن است برای گرفتن انتقام او نیز خیانت کند اما همه افراد این گونه نیستند، این افراد بر این عقیده هستند که همسرشان نیز باید طعم تلخ این اتفاق را حس کنند تا متوجه اشتباهات خود شوند. - بازگشت حس فردیت و استقلال:
یک عقیده وجود دارد اینکه انگیزه این کار برای برگرداندن حس استقلال است، برخی از افراد فکر می کنند که با ازدواج استقلالشان را از دست می دهند و همچنین ممکن است در مقابل ناراحتی و نارضایتی همسر خود نتواند تمامیت خود را حفظ کند. به همین دلیل با وارد شدن به رابطه ای جدید یه دنبال بازسازی خود هستند. - عدم مدیریت روابط جنسی:
این علت در ابتدا منجر به کاهش میل جنسی طرفین می شود اما به مرور زمان کیفیت آن کم میشود و دیگر از این رابطه لذت نمی برد که یکی دیگر از علت های اصلی خیانت این مورد است، مغز انسان به موقع لذت وهیجان و ترسی هورمونی ترشح می کند که بعد از مدتی به این دوز هورمون عادت کرده و به دنبال هیجان بیشتری می گردد. - وجود یک محیط خانوادگی نامطلوب:
یکی دیگر از علت های خیانت ممکن است، بی وفایی والدین باشد زیرا فرزندان الگو و سرمشق زندگی خود را والدینشان قرار می دهند و آنها را ایده آل می بینند به همین دلیل از رفتار های آنان به صورت ناخودآگاه تقلید می کنند، این کودکان که در چنین خانواده هایی بودن بی وفایی برایشان قابل توجیه میگردد. - سن و شرایط کاری و زندگی:
طبق تحقیقات انجام شده افراد بین سن ۱۸ تا ۳۰ سال دو برابر افراد بالای ۵۰ سال، خیانت می کنند و همچنین شرایط زندگی و کاری نیز نقش مهمی دارد به عنوان مثال گمنام بودن سفر ها و جمعیت و گمنام بودن در شهر های بزرگ احتمال اینگونه روابط نامشروع را بیشتر می کند و همچنین نداشتن روابط صمیمانه با دوستان و آشنایان و اقوام احتمال خیانت را بیشتر می کند. - ناامیدی در ازدواج:
یکی از دلایل رایج خیانت نا امیدی در ازدواج است. فرد خیانت کار ممکن است چندین بار برای حل مشکلات ازدواجش تلاش خود را بکند اما این تلاش ها نتیجه ندهد. این مشکلات ممکن است به این علت باشد که هر دوی زوجین نسبت به ازدواج به گونه دیگری فکر میکردند یا به توجه ای که به فرزند تازه به دنیا آمده میشد حسادت میکردند یا اینکه هیچ کدامشان توانایی بروز دادن این احساسات را نداشتند.
عوامل کلی خیانت مردان و زنان
- کم شدن جذابیت همسر
- نابود شدن عشق و علاقه و شور و هیجان که در ابتدا ازدواج و آشنایی وجود داشته
- اختلال و رفتار های غیر قابل تحمل همسر
- نداشتن تمایل زن به برقراری ارتباط
- بدون خطر دانستن خیانت: برخی از مردان فکر می کنند که زمانی که خیانت می کنند نه کسی متوجه می شود و نه کسی از خیانت آن ها آسیب می بیند؛ این طرز تفکر تنها بهانه ای برای انجام خیانت است.
- احساس تنهایی در زنان
- نداشتن رابطه گرم و صمیمانه با همسر
- داشتن گذشته ای آزاد (بدون قید و شرط) : داشتن گذشته ای به اصطلاح بی بند بار و بزرگ در خانواده ای آزاد
- داشتن دوران مجردی محدود و کنترل شده
- اختلالات شخصیتی در زن
- مشکلات اقتصادی شوهر
- مشکلات عاطفی مانند احساس تنهایی، ناامنی، کمبود اعتماد به نفس و پایین بودن عزت نفس میتوانند فرد را مستعد خیانت کنند.
- برخی اختلالات روانی مانند اختلال شخصیت نارسایی، اختلال شخصیت ضد اجتماعی و اختلال وسواس فکری- عملی میتوانند در بروز رفتارهای خیانتکارانه نقش داشته باشند.
- عوامل بیرونی مانند فشارهای کاری، مشکلات مالی، تغییرات بزرگ در زندگی و… نیز میتوانند بر روی رابطه زوجین تأثیر گذاشته و احتمال خیانت را افزایش دهند.
- اعتیاد به مواد مخدر، الکل یا سایر مواد میتواند کنترل فرد بر رفتارهای خود را کاهش داده و احتمال خیانت را افزایش دهد.
- تفاوتهای فرهنگی و اجتماعی در ایجاد درک متفاوت از وفاداری و تعهد
- سن زوجین و تفاوت سنی زیاد
- تجربیات گذشته، مانند خیانت دیدن در روابط قبلی، میتواند باعث تکرار این رفتار در روابط بعدی شود.
خیانت در زندگی زناشویی
خیانت در زندگی زناشویی، نقض تعهدات و پیمانهایی است که زن و شوهر در قبال یکدیگر دارند. این نقض تعهد، میتواند به اشکال مختلفی از جمله برقراری روابط عاطفی یا جنسی با فردی خارج از چارچوب ازدواج، دروغ گفتن، پنهانکاری، و عدم تعهد به مسئولیتهای مشترک بروز پیدا کند.
خیانت، یکی از مخربترین اتفاقاتی است که میتواند در یک رابطه زناشویی رخ دهد. این اتفاق، اعتماد و صمیمیت بین زوجین را از بین میبرد و منجر به احساساتی مانند خشم، غم، اضطراب، افسردگی، و تنهایی میشود. در بسیاری از موارد، خیانت میتواند به جدایی و فروپاشی زندگی زناشویی منجر شود.
نشانه های خیانت زناشویی
- تغییرات رفتاری: افزایش پنهانکاری، تغییر در عادات و برنامههای روزانه، افزایش حساسیت نسبت به تلفن همراه و رمزهای عبور، توجه بیش از حد به ظاهر و تناسب اندام
- تغییرات عاطفی: سرد شدن رابطه عاطفی و جنسی، کاهش صمیمیت و محبت، افزایش تنش و بحث و جدل، بروز رفتارهای کنترلگر و حسادت
- تغییرات در روابط اجتماعی: افزایش معاشرت با افراد جدید، تمایل به گذراندن وقت بیشتر خارج از خانه، دوری از خانواده و دوستان
ریشه های خیانت زناشویی
- مشکلات ارتباطی: عدم توانایی در برقراری ارتباط موثر، عدم صمیمیت عاطفی، عدم تفاهم و همدلی
- نیازهای عاطفی و جنسی برآورده نشده: عدم رضایت از رابطه جنسی، احساس تنهایی و بیمهری، میل به تنوع و تجربههای جدید
- مشکلات شخصیتی: عزت نفس پایین، ترس از تعهد، عدم بلوغ عاطفی، گرایش به روابط ناسالم
- عوامل محیطی: استرس و فشارهای زندگی، مشکلات مالی، بیماری، اعتیاد
راهکارهای مقابله با خیانت زناشویی:
- برقراری ارتباط موثر: گفتگوی شفاف و صادقانه با همسر، بیان احساسات و نیازها، شنیدن و درک دیدگاه یکدیگر
- تصمیمگیری برای ادامه یا پایان رابطه: بررسی دقیق شرایط و علل خیانت، سنجش امکان ترمیم رابطه و تعهد به حفظ یا جدایی
- عدم برقراری رابطه صمیمانه با شخص دیگر: از صمیمیت با افرادی که میتوانند شما را به رابطه ای متعهد کنند اجتناب کنید
- قدرت یکسان برای یک دیگر ایجاد کنید:بهتر است برای استقلال یکدیگر اهمیت قائل باشید و برای یکدیگر قدرت تصمیم گیری قائل شوید، امروزه برخی از زنان دارای موقعیت اجتماعی و مالی و تحصیلات بالایی برخوردارند که این موضوع باعث می شود ا احساس قدرت کنند و در خانه اگر زیر سلطه باشند این موضوع موجب آزار و اذیت آنان می شود.
- سعی نکنید که یکدیگر را تغییر دهید: این واقعیت را بپذیرید که زنان و مردان از علایق و سلیقه های مختلفی برخوردارند و سعی نکنید که یکدیگر را همشکل کنید برای فرار از تنهایی . وجود تفاوت باعث تکامل می شود
- قدرشناس باشید: آماری وجود دارد که می گوید از بن تمامی دلایلی که وجود دارد ۵۴ درصد آن قدر نشناس بودن است و ۱۲ درصد پرخاشگری و ۱۱ درصد نبود عواطف و احساسات واقعی موجب طلاق عاطفی می شود که نتیجه خیانت را در بردارد.
- با یکدیگر صمیمی شوید: مهم ترین عامل سوق به روابط نامشروع و خیانت نبود صمیمی بین زوجین و چه از نظر فردی و چه جنسی است. با کمک یکدیگر نیاز های جسمی و روانی و عاطفی همدیگر را بشناسید و سعی در رفع نیاز های یکدیگر انجام دهید.
- مراجعه به متخصص: دریافت کمک تخصصی از روانشناس یا مشاوره خانواده برای ریشهیابی مشکل و یافتن راهکارهای مناسب.در نظر بگیرید که برای رفع مشکل و بهبود روابطتان حتما با افراد متخصص در این زمینه و روانشناسان مشورت کنید. با کمک زوجین و روانشناس، مشکلات برطرف شود و خیانت در زندگی شما وجود نداشته باشد.
پرسش و پاسخ مشاوره خیانت همسر
در مشاوره خیانت همسر چه سوالاتی پرسیده می شود؟ بسته به شرایط ممکن است سوالات متفاوت باشد یا به شکل دیگری پرسیده شود. درمانگر حرفهای تلاشش را میکند تا محیطی امن و عاری از قضاوت برای شما فراهم کند که در آن راحت باشید. مهم است شما هم دربارۀ ارتباطات و نظراتتان صادق و باز باشید، حتی اگر دشوار باشد.
درمانگر ممکن است در طول مسیر مشاوره سوالاتی بپرسد که دیدگاههای شما را به چالش میکشد یا باعث ناراحتیتان میشود. میتوانید دربارۀ احساستان با او صحبت کنید. چالشها بخشی از فرایند کشف علل ریشهای و تلاش برای بهبودی است.
همچنین ممکن است تشویق شوید که افکار و احساسات خود را بنویسید یا در جلسه دربارهشان حرف بزنید. در ادامه مثالهایی برای سوالات مورد بررسی آورده میشود:
- سوالاتی که ممکن است از فردی که خیانت کرده پرسیده شود:
چیزی باعث شد خیانت کنید؟
آیا از رابطهتان ناراضی بودید؟
چه نیازهایی را میخواستید با داشتن رابطۀ جنسی برآورده کنید؟
آیا تا به حال به پایان دادن به رابطهتان قبل از خیانت فکر کردهاید؟
آیا ارتباطتان را با شریک عاطفیتان قطع کردهاید یا به او چیزی گفتهاید؟ - سوالاتی که ممکن است از فردی که مورد خیانت واقعشده پرسیده شود:
آیا میخواهید از جزئیات ماجرا (تکرار، عاطفی در مقابل فیزیکی و غیره) مطلع شوید؟
وقتی متوجه خیانت شدید چه حسی داشتید؟ چه افکاری از ذهنتان گذشت؟
آیا فکر میکنید رابطه شما قابل ترمیم باشد؟ - تاثیر خیانت (برای هر دو طرف):
خیانت چگونه بر احساس اعتماد و امنیت شما در رابطه تأثیر گذاشته است؟
چه تاثیری روی کیفیت ارتباطات و صمیمیتتان داشته است؟
بزرگترین ترس شما دربارۀ آیندۀ رابطه چیست؟ - اگر تصمیم به ترمیم رابطه باشد (برای هر دو طرف):
آیا هر دوی شما متعهد به بازسازی رابطه هستید؟
برای بازگرداندن اعتماد حاضرید چه کاری انجام دهید؟
برای التیام از خیانت به چه نوع حمایتی نیاز دارید؟
رابطۀ سالم در حال پیشرفت برای شما چگونه خواهد بود؟
چه مسائل اساسی در رابطه وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد؟
نشانه های خیانت همسر
آگاهی از این نشانه ها به شما کمک کند تا تغییرات مشکوک در رفتار همسر خود را شناسایی کنید و به موقع اقدامات لازم را انجام دهید:
- رفتارهای پنهانکارانه:
یکی از واضحترین نشانههای بی وفایی همسر، پنهانکاری است. اگر همسرتان شروع به پنهان کردن جزئیات زندگی روزمرهاش کند، این میتواند یک هشدار جدی باشد. برخی از این نشانهها شامل:
پنهانکاری در مورد تلفن همراه: همسرتان ناگهان از شما میخواهد که به تلفن همراهش دست نزنید یا زمانی که قصد نگاه کردن به آن را دارید، واکنش تندی نشان میدهد.
پنهان کردن پیامها و تماسها: همسرتان به طور مداوم پیامها یا تماسهای ورودی را مخفی کند یا تلفن خود را در مقابل شما قفل کند. - همسرتان می خواهد بداند دقیقا کجا هستید:
نگرانی از برملا شدن خیانت یکی از بزرگ ترین چالش های افراد خیانت کاراست. فردی که به همسر خود خیانت می کند همیشه نگران لو رفتن خیانت خود است؛ از این رو تلاش می کند همیشه از مکان شما و کاری که مشغول به آن هستید مطلع شود. با این کار میتواند از برملا شدن این عهدشکنی جلوگیری کند تا شما بصورت اتفاقی متوجه خیانت همسرتان نشوید. اگر بعضی روزها همسرتان به بهانه های مختلف و با شیوه های گوناگون تلاش می کند دقیقا از مکان شما و کاری که انجام می دهید مطلع شود، شاید شاهد بروز یکی از نشانه های خیانت به همسر باشید. زمانی باید ای - تماسهای مشکوک و پنهانی:
یکی از نشانههای واضح خیانت، تماسهای مشکوک و پنهانی است. بهعنوان مثال:
تماسهای ناشناس یا مشکوک: همسرتان به طور مکرر تماسهایی از شمارههای ناشناس دریافت می کند و سعی در مخفی کردن آن دارد.
پاسخدهی سریع و مرموز به تماسها: همسر شما به طور غیرعادی سریع به تماسها یا پیامها پاسخ می دهد و اطلاعات جزئی را از شما مخفی می کند. - سرحال تر از قبل بنظر می رسد:
رابطه پنهانی در ابتدا برای بعضی از افراد خیانتکار سرشار از انرژی و لذت است. این احساس لذت ممکن است به واسطه حس برتری و زیرکی که خیانت کردن و لو نرفتن به آنها می دهد، ایجاد شود؛ یا بازیچه کردن دیگران و تلافی عقده های درونی، امیال فرد خیانتکار را ارضاء کند. شروع یک رابطه جدید مزیت هایی دارد که به سرعت در رفتار شخص خیانتکار نمایان می شود. ممکن است بعد از خیانت همسر انرژی بیشتری در او احساس کنید، فعال تر و شاد تر شود، برای رفتن از خانه مشتاق تر باشد. شاید حتی این رفتار همسرتان شما را یاد ایام گذشته بیندازد و میزانی از انرژی را در همسرتان ببینید که در اوایل ازدواج شاهدش بودید. - تغییر در رفتارهای روزمره:
یکی از مشهودترین نشانهها، تغییرات ناگهانی در رفتار همسر است. اگر همسرتان پیش از این فردی صادق بوده و حالا به یک فرد مرموز تبدیل شده است، این میتواند یک علامت هشداردهنده باشد:
افزایش فعالیتهای خارج از خانه: همسرتان مدت زمان زیادی را بدون دلیل مشخص از خانه بیرون میماند و شما نمیدانید او کجاست یا چه کاری انجام می دهد.
افزایش فعالیتهای آنلاین: همسرتان به طور ناگهانی و مشکوک شروع به استفاده زیاد از تلفن همراه یا شبکههای اجتماعی می کند، و آنها را از شما پنهان می کند. - عذاب وجدان و احساس گناه بعد از خیانت:
معمولا اکثر مردان یا زنان خیانت کار به واسطه عمل اشتباه خود دچار احساس عذاب وجدان می شوند. زیگمون فروید به روشنی دلیل این عذاب وجدان بعد از خیانت را برایمان به تصویر کشیده که در روانشناسی اصطلاحا به آن فراخود یا سوپرایگو می گویند. فراخود که بخشی از ضمیرناخودآگاه است جایگاه تمام باورها و استاندارد های اخلاقی انسان است که از والدین و جامعه به ذهن او تزریق می شوند. زمانی که شخص رفتاری ناپسند از خود نشان می دهد به واسطه فراخود در یک بحران اخلاقی قرار می گیرد. آموخته ها و تفکرات او مدام به او یادآوری می کند که پا را از ارزش ها فراتر گذاشته و تبدیل به یک انسان فاسد شده است. این احساس عذاب وجدان باعث می شود تا فرد به همسر خود توجه بیشتری از قبل نشان دهد تا به نوعی از احساس گناه خود کم کند. - عدم توجه به نیازهای عاطفی شما:
اگر همسر شما شروع به نادیده گرفتن نیازها و احساسات شما کند، این میتواند نشاندهنده خیانت و بی وفایی باشد:
بی توجهی به نیازهای احساسی شما: همسرتان دیگر به احساسات شما اهمیتی نمیدهد و به رفتارهایتان بیتوجهی می کند.
عدم تمایل به گفتگو: همسرتان دیگر علاقهای به صحبت و وقت گذرانی با شما را ندارد. و تمایلی به درد و دل کردن با شما نشان نمی دهد.
عدم توجه به درخواستهای شما: همسرتان دیگر به درخواستهای شما جواب نمی دهد یا آنها را نادیده می گیرد. - سعی می کند مشغله های شما بیشتر شود:
یکی دیگر از نشانه های خیانت به همسر تلاش او برای سرگرم شدن شماست. پیشنهاد هایی به شما می دهد که قبلا مطرح نکرده بود، از شما میخواهد با دوستان یا اعضای خانواده خود وقت بیشتری سپری کنید، سرگرمی های جدید پیدا کنید یا خودتان را مشغول هر کاری کنید تا همسرتان برای خیانت کردن آزادی بیشتری داشته باشد. - تغییر رفتار جنسی در نشانه های خیانت همسر:
تغییرات در رفتار جنسی هم میتواند یکی از نشانههای خیانت باشد. بهعنوان مثال:
کاهش تمایل به رابطه جنسی: همسرتان به طور ناگهانی علاقهاش به رابطه جنسی را از دست می دهد یا کمتر به این امر تمایل نشان دهد.
عدم برقراری ارتباط بدنی: همسر شما دیگر تمایلی به برقراری تماس بدنی و محبتآمیز با شما ندارد. - شما را نقد می کند:
همسرتان تبدیل به منتقد درجه یک شما می شود از پوشش تا راه رفتن شما را نقد می کند، معتقد است شما در رفتار با او یا با دیگران پراز نقص و اشتباه هستید. مدام اشتباهات شما را یاد آوری می کند. هر بار که کاری انجام می دهد نسبت به کار های شما واکنش منفی نشان می دهد. اگر نظر او را راجع به هرچیزی که به شما مرتبط است بپرسید به هیچ عنوان نظر مثبتی از او نخواهید شنید. - افزایش حساسیت به سوالات شما:
اگر همسر شما به سوالات شما درباره رفتارهای جدید یا مکانهای غیرمعمول واکنشهای بیش از حد حساس نشان دهد، این میتواند نشانهای از پنهانکاری باشد. بهعنوان مثال:
واکنش تند به سوالات: هر بار که سوالی میپرسید، همسر شما به طور غیرمعمول عصبی یا ناراحت میشود.
تغییر در لحن صحبت: اگر همسرتان در پاسخ به سوالات شما از لحن تهاجمی یا دفاعی استفاده کند، ممکن است در تلاش باشد تا چیزی را از شما پنهان کند.
اجتناب از پاسخ: اگر همسر شما شروع به تغییر موضوع یا اجتناب از پاسخ به سوالات شما کند، این میتواند نشاندهنده تمایل به مخفی کردن چیزی باشد. - زمان بیشتری را بیرون از خانه سپری می کند:
همسرتان به بهانه های مختلف از منزل فراری است، شبها دیر به خانه برمی گردد و زود به خواب می رود. حتی اگر برای کارهای کوچک از منزل خارج شود بازهم دیر باز برمی گردد. فرد ممکن است برای دیدن یا صحبت با معشوق خود زمان بیشتری را بیرون باشد یا برای فاصله گرفتن از همسر و زندگی مشترک بیشتر زمان خودش را بیرون از منزل سپری می کند و انگار خانه برای او تنها جایی برای استراحت و خواب است. - رسیدگی بیشتر به ظاهر در نشانه های خیانت همسر:
در بسیاری از مواقع، همسری که در حال خیانت است ممکن است برای جلب توجه شخص جدید، تغییراتی در نحوه ظاهر خود ایجاد کند:
افزایش توجه به استایل: اگر همسر شما به طور ناگهانی توجه زیادی به ظاهر خود داشته باشد و بیشتر از همیشه وقت خود را صرف آرایش، لباس، یا تناسب اندام کند، ممکن است نشانهای از تلاش برای جلب توجه دیگران باشد.
خرید لباسهای جدید: خرید لباسهای خاص و تغییر در سبک لباسپوشیدن میتواند نشاندهنده تلاش برای جلب توجه فرد دیگری باشد. - کمتر دچار اختلاف می شوید:
کاهش اختلاف نظرهای کوچک و بزرگ و حتی بحث و تنش میان دو زوج همیشه به معنی سازگار شدن آنها با یکدیگر نیست، ممکن است این آرامش یک آرامش قبل از طوفان باشد. تمام شدن بحث ها و تنش ها به عنوان یکی از علائم خیانت شناخته می شود، زیرا نشان از نا امیدی نسبت به بهبود رابطه و رها کردن آن دارد. - پنهانکاری در مورد مسائل مالی:
اگر همسر شما رفتارهای مشکوکی در زمینه مسائل مالی نشان دهد، این میتواند یکی از نشانههای خیانت باشد. بهعنوان مثال:
مخفی کردن هزینهها و خریدها: اگر همسرتان شروع به پنهان کردن هزینهها یا خریدهایش کند، این میتواند نشاندهنده پنهانکاری در مورد روابطی دیگر باشد.
پنهان کردن حسابهای بانکی: اگر همسرتان به طور مداوم حسابهای بانکی خود را پنهان نگه دارد یا شما را از دسترسی به آنها محروم کند، این تغییرات میتواند هشداردهنده باشد.
افزایش هزینههای ماهانه: ناگهان هزینه های ماهانه همسر شما زیاد می شود. و درخواست های مالی او از شما افزایش پیدا می کند. - بیتفاوتی نسبت به گذشته و آینده:
بیتوجهی به گذشته یا به یادآوری خاطرات خوش شما میتواند نشانهای از مشکل در رابطه باشد. بهعنوان مثال:
عدم علاقه به یادآوری خاطرات خوش: همسرتان دیگر علاقهای به صحبت کردن در مورد لحظات خوب گذشته ندارد.
کاهش علاقه به برنامهریزی برای آینده: همسر شما دیگر به برنامهریزی برای آینده مشترک شما اهمیتی نمیدهد و نسبت به آن بیتوجه است.

مشاوره خیانت همسر
برچسب ها
مشاوره خیانت همسر مشاوره تلفنی رایگان خیانت همسر خیانت زناشویی مشاوره خیانت پرسش و پاسخ مشاوره خیانت زن مشاوره خیانت مردان خیانت تلفنی همسر انواع خیانت همسر علت خیانت همسر روانشناسی خیانت