ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد 1403 | monada.iau.ac.ir
📚 خلاصه ای از مقاله ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد 1403 | monada.iau.ac.ir:
در این مقاله ندای مشاور درباره جزئیات نقل و انتقالات دانشگاه آزاد 1403-1404 و سامانه monada.iau.ac.ir توضیح داده شده و زمان ثبت نام نقل و انتقالی و مهمانی دانشگاه آزاد 1403 ارائه شده است.
ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد 1403 | monada.iau.ac.ir
نحوه ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد 1403 + ورود به سامانه monada.iau.ac.ir
با رعایت شرایط لازم، دانشجویان مختلف رشتهها در دانشگاه آزاد میتوانند از وسیله انتقالی و یا میهمانی بهرهبرداری کنند و درخواست خود را در زمان مناسب اعم از اواسط آذر ماه و از طریق سامانه منادا به نشانی monada.iau.ac.ir ثبت کنند. این امکان نقل و انتقال و مهمانی در دانشگاه آزاد برای سال تحصیلی 1403-1404، دو بار در سال و برای هر نیمسال فراهم میشود.
✅ لینک مستقیم ورود به سامانه ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد
امکان نقل و انتقال و مهمانی در دانشگاه آزاد در چندین سال گذشته به صورت جدی و سازماندهی شده ارائه میشود. دانشجویانی که از دانشگاه فعلی خود راضی نیستند یا به هر دلیلی قصد انتقال به دانشگاه دیگر را دارند، میتوانند از طریق سامانه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد با مراجعه به وبسایت monada.iau.ac.ir درخواست انتقال یا میهمانی خود را ثبت کنند.
تمامی اعلامیههای مربوط به نقل و انتقال و مهمانی در دانشگاه آزاد برای سال 1403 از طریق سامانه monada.iau.ac.ir منتشر میشود و دانشجویان میتوانند با مراجعه به این وبسایت، ابهامات خود را در این زمینه رفع کنند. در ادامه این مقاله، جزئیات مهمی مانند زمان، ضوابط، شرایط و روش ثبت درخواست نقل و انتقال در دانشگاه آزاد سال 1403 توضیح داده شده است.
سایت منادا دانشگاه آزاد monada.iau.i
سامانه جدید دانشگاه آزاد اسلامی به نام “منادا” با آدرس اینترنتی monada.iau.ir راهاندازی شده است. این سامانه برای ثبت نام و اخذ مهمانی و انتقال دانشجویان تاسیس شده است. در گذشته، این فرآیند اداری به صورت حضوری صورت میگرفته و مشکلات خاصی را در پی داشته است.
اما اکنون با ایجاد سامانه منادا، دانشجویان میتوانند به راحتی با مراجعه به وبسایت monada.iau.ir، روند ثبت نام و اخذ مهمانی و انتقال را انجام دهند.
لازم به ذکر است که متقاضیان باید شرایط لازم برای تکمیل فرایند اسم نویسی را داشته باشند. همچنین، تاریخهای مشخصی برای اطلاعیههای نقل و انتقالات دانشگاه آزاد در سامانه منادا قرار میگیرد. بنابراین، دانشجویان باید در بازههای زمانی مشخصی برای ثبت نام و تکمیل مدارک اقدام نمایند.
زمان نقل و انتقالات و میهمانی دانشگاه آزاد 1403
با توجه به تجربههای گذشته، میتوان گفت که زمان ثبت نام برای نقل و انتقالات در دانشگاه آزاد در هر سال تحصیلی دو بار انجام میشود. همچنین، لازم به ذکر است که زمان ثبت نام برای انتقالی و مهلت ثبت نام برای میهمانی در دانشگاه آزاد، در بازههای زمانی جداگانهای قرار میگیرد و متقاضیان عزیز میتوانند در سامانه منادا درخواست خود را به صورت جداگانه ثبت کنند.
به دلیل محدودیت زمانی در تاریخ ثبت نام نقل و انتقالات، توصیه میشود که متقاضیان عزیز در ساعات اولیه باز شدن سایت، برای تکمیل درخواست خود اقدام کنند. همچنین، لازم به ذکر است که با توجه به محدودیتهای موجود، اولویت در پذیرش انتقالی یا میهمانی به دانشجویانی تعلق خواهد گرفت که در سامانه درخواست خود را زودتر ارسال کنند.
☑️ طبق آییننامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد، مهلت ثبت نام برای نیمسال اول سال تحصیلی یا ترم مهر از تاریخ ۲۹ مرداد ماه سال جاری آغاز شده و تا تاریخ ۱۲ شهریور ماه ادامه خواهد داشت. بنابراین، متقاضیان عزیز میتوانند از تاریخ ۱۵ خرداد ماه درخواست خود را از طریق سامانه مذکور ثبت کنند.
خلاصه ای از روند درخواست نقل و انتقالات و میهمانی در دانشگاه آزاد اسلامی در سال تحصیلی 1403 – 14-4
برای درخواست نقل و انتقالات و میهمانی دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی، فرآیند ثبت این درخواستها از طریق سامانه منادا دانشگاه آزاد، که در نشانی Monada.iau.ac.ir قابل دسترسی است، به صورت آنلاین انجام میشود. داوطلبانی که میخواهند درخواست نقل و انتقال یا میهمانی در دانشگاه آزاد را ثبت کنند، باید در بازه زمانی مشخص شده برای نیمسال مورد نظر خود، به وبسایت منادا مراجعه کرده و فرمهای مربوطه را تکمیل و مدارک مورد نیاز را آپلود کنند.
مراحل ثبت درخواست نقل و انتقالات و میهمانی در دانشگاه آزاد اسلامی
- 1. ورود به سامانه منادا دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی monada.iau.ac.ir
- 2. مطالعه شیوهنامه نقل و انتقالات و میهمانی دانشگاه آزاد
- 3. ورود به سامانه منادا با استفاده از کد ملی و شماره دانشجویی (شناسه انتخاب رشته برای دانشجویان جدیدالورود)
- 4. مشاهده، تکمیل و تایید اطلاعات دانشجو
- 5. انتخاب ماده آییننامه مورد نظر برای ثبت درخواست نقل و انتقال یا میهمانی
- 6. انتخاب نوع درخواست میهمانی (ترمی یا دائم) یا انتقالی
- 7. انتخاب دانشگاه مقصد و بارگذاری مدارک مورد نیاز
- 8. پرداخت هزینه بررسی مدارک دانشجو
- 9.ثبت نهایی درخواست و دریافت شماره پرونده
با رعایت این مراحل، دانشجویان میتوانند درخواست خود را ثبت کرده و شماره پرونده مربوطه را دریافت نمایند.
✔ با طراحی سایت آموزشیار دانشگاه آزاد، تمامی سامانههای اینترنتی دانشگاهها حذف شده و آموزشیار جایگزین این سایتها شده است. اکنون دانشجویان دانشگاه آزاد میتوانند در سایت آموزشیار به نشانی edu.iau.ac.ir عملیات انتخاب واحد، پرداخت شهریه،مشاهده نمرات و … انجام دهند.
بیشتر بخوانید: سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد
آموزش تصویری ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشگاه آزاد 1403 – 1404
در ابتدا میخواهیم شما را با وبسایت منادا آشنا کنیم؛ این سایت برای افرادی که قصد ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد را دارند، بسیار مفید است. زیرا، در این سامانه هر سال اطلاعیههایی درباره نقل و انتقالات دانشگاه آزاد منتشر میشود و افرادی که قصد انتقال به دانشگاههای دیگر را دارند، باید مراحل مورد نیاز را به صورت آنلاین انجام دهند. برای انجام این کار، افراد باید مراحل زیر را طی کنند:
? در مرحله اول، شما باید به سامانه منادا مراجعه کرده و مراحل ثبت درخواست خود را مطابق راهنمایی زیر انجام دهید.
در این بخش از مقاله، باید به وبسایت monada.iau.ir مراجعه کنید. پس از ورود به این سامانه، با یک صفحه مشابه تصویر زیر مواجه میشوید. توجه کنید که خواندن شرایط و آییننامههای این صفحه الزامی است. سپس باید تیک موافقت خود را بزنید و وارد مرحله بعد شوید.
? در این صفحه، باید سه فیلد را تکمیل کنید. در بخش اول، به سراغ کد ملی بروید و توجه کنید که کد ملی بدون خط تیره باید وارد شود. همچنین، اگر در ابتدا کد ملی شما با صفر شروع میشود، باید تمام صفرها را وارد کنید. مرحله دوم مربوط به شماره دانشجویی است. لطفاً توجه کنید که قسمتی که شماره دانشجویی باید در آن وارد شود، در تصویر زیر با عدد 2 مشخص شده است. همانطور که میدانید، در انتها باید کد امنیتی را در فرم وارد کنید. کد امنیتی در قسمتی که در تصویر زیر با عدد 3 نشان داده شده است، باید وارد شود. در نهایت، با کلیک بر روی گزینه “ورود” میتوانید وارد سامانه شوید.
? در ادامه، با یک صفحه روبرو میشوید که نیاز به اطلاعات شخصی، اطلاعات آموزشی و اطلاعات تماس شما دارد. در مرحله بعد، باید رشته تحصیلی خود را مشخص کنید و مدارک مورد نیاز را بارگذاری کنید. (توجه: پس از ثبت درخواست، امکان تغییر رشته تحصیلی وجود نخواهد داشت). پس از بارگذاری مدارک، باید دانشگاه مقصد خود را انتخاب کرده و هزینه مورد نیاز را از طریق کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب پرداخت کنید.
بعد از انجام تمامی مراحل فوق، سامانه به شما یک کد به عنوان “کد پیگیری” نشان خواهد داد. توجه داشته باشید که دریافت این کد به معنی اتمام مراحل ثبت نام نیست. با کلیک روی “ثبت نهایی”، مراحل را تکمیل کرده و یک شماره پرونده 13 رقمی دریافت خواهید کرد که به معنی تکمیل شدن مراحل است.
✔ همچنین، اگر در مرحله آخر ثبت نام کد رهگیری دریافت نکردید، این ممکن است به دلیل سرعت اینترنت شما یا عدم تکمیل اطلاعات باشد. برای تکمیل درخواست خود، حتماً باید کد رهگیری را دریافت کنید.
بیشتر بخوانید: شرایط انصراف از دانشگاه آزاد
راهنمای تصویری ثبت نام در سامانه منادا
با توجه به اهمیت دریافت مهمانی در دانشگاه آزاد، برای انجام مراحل مربوطه و درخواست نقل و انتقالات، سامانه منادا توسط دانشگاه آزاد ایجاد شده است. این سامانه که تمام اطلاعات ثبت شده دانشجویان را در بر میگیرد، بهبود و نظارت بهتری روی فرایند درخواست مهمانی و نقل و انتقالات دارد. برای استفاده از این سامانه، مراحل زیر را دنبال کنید:
1 در ابتدا به وبسایت monada.iau.ir وارد شوید. سپس محتوای صفحه را مطالعه کنید و در انتها گزینه “مطالب فوق را مطالعه و تایید مینمایم” را انتخاب کرده و روی دکمه تایید و مرحله بعدی کلیک کنید.
2 در مرحله بعد، اطلاعاتی مانند کد ملی، شماره دانشجویی و شناسه انتخاب رشته را وارد کرده و گزینه ورود را انتخاب کنید.
3 پس از ورود، تمام اطلاعات شخصی و دانشجویی شما نمایش داده میشود. ابتدا آنها را بررسی کرده و سپس اطلاعات تماس با دانشجو را تکمیل کنید و در نهایت گزینه مرحله بعدی را انتخاب کنید.
4 در این قسمت، فرم آییننامه قابل مشاهده است که باید یکی از بندهای ارائه شده که با شرایط شما سازگار است، را انتخاب کنید.
5 در مرحله بعد، درخواست خود را برای نقل و انتقال یا مهمانی انتخاب کنید و سپس تبصره مربوط به آن را انتخاب کرده و وارد مرحله بعدی شوید.
6 در این قسمت، واحد مقصد را انتخاب کنید و سپس تمامی مدارک مورد نیاز را در سایت بارگذاری کنید. سپس وارد مرحله پرداخت شده و فرآیند پرداخت را تکمیل کنید.
7 پس از پرداخت، وارد مرحله نهایی شده و تمامی اطلاعات خود را بررسی کنید تا به درستی وارد شده باشد. سپس تایید نهایی را زده و شماره پرونده خود را دریافت کنید.
✔ ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد، شامل شرایط عمومی و اختصاصی است که دانشجویان در هر مقطع و دوره باید اطلاعات دقیقی درباره آنها داشته باشند و پس از بررسی این شرایط، ثبت نام خود را انجام دهند.
بیشتر بخوانید: ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد
شرایط نقل و انتقالات و میهمانی دانشگاه آزاد 1403
جهت حفظ سلامتی و کاهش تردد دانشجویان غیربومی به دلیل شیوع ویروس کرونا، دانشگاه آزاد اسلامی دستورالعملی برای میهمانی دانشجویان غیربومی تدوین نموده است. طبق این دستورالعمل، دانشجویان غیربومی در تمامی رشتهها و مقاطع میتوانند درخواست میهمانی در نیمسالهای سال 1403-1404 را به واحد محل سکونت خود ارائه دهند.
در علاوه، هر دانشجوی دانشگاه آزاد به اساس مجموعهای از شرایط مشخص که در شیوهنامه نقل و انتقال دانشگاه آزاد اعلام میشود، میتواند درخواست انتقال یا میهمانی خود را ثبت نماید. در ادامه، شرایط مربوط به نقل و انتقال و میهمانی در دانشگاه آزاد ۱۴۰۲-۱۴۰۳ آورده شده است.
✔️ انتقال یا میهمانی بر اساس ازدواج یا طلاق
✔️ انتقال یا میهمانی بر اساس وضعیت خانوادگی به عنوان شاهد یا ایثارگر
✔️ ? میهمانی برای دانشجویان باردار، معلول یا بیمار
✔️ میهمانی بر اساس چند دانشجو
✔️ میهمانی بر اساس فوت والدین، همسر و فرزند
✔️ انتقال بر اساس همسر و فرزندان کارکنان تمام وقت رسمی و قراردادی دانشگاه آزاد
✔️ انتقال بر اساس همسر اعضای هیئت علمی تمام وقت (شاغل، بازنشسته و متوفی) و نیمه وقت دانشگاه آزاد
✔️ انتقال برای کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
✔️ میهمانی دائم برای دانشجویان دختر در مقاطع کاردانی و کارشناسی به محل سکونت والدین یا همسر
✔️ میهمانی برای ورزشکاران و قهرمانان ملی
✔️ انتقال یا میهمانی براساس جدول همترازی
✔️ انتقال یا میهمانی دانشجویان سایر دانشگاههای داخلی به دانشگاه آزاد و بالعکس
✔️ انتقال رشتههای پزشکی از خارج کشور به دانشگاه آزاد از طریق شرکت در آزمون
دانشجویان دانشگاه آزاد که تمایل به میهمانی یا انتقال به سایر واحدهای دانشگاه را دارند، اما هیچ یک از شرایط اعلام شده در شیوهنامه نقل و انتقال دانشگاه آزاد را ندارند، میتوانند بر اساس جدول همترازی دانشگاه آزاد، درخواست خود را ثبت نمایند.
✔ در راستای ارائه خدمات به دانشجویان، اساتید و علاقهمندان، دانشگاه آزاد به منظور ایجاد ارتباط مستقیم با اعضای هیئت علمی، سامانهای با نام ساجد را راهاندازی نموده است. با ثبتنام و ایجاد حساب کاربری در این سامانه، افراد قادر خواهند بود از خدماتی همچون درخواست وام دانشجویی و ثبت نام در هیئت علمی دانشگاه آزاد بهرهمند شوند.
بیشتر بخوانید: سامانه ساجد دانشگاه آزاد
هزینه ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد 1403 – 1404
هزینههای مربوط به ثبت نام در نقل و انتقالات دانشجویان در دانشگاه آزاد از اهمیت بالایی برخوردارند. به طور مشابه با دانشجویانی که قصد انصراف از دانشگاه آزاد را دارند و باید هزینه انصراف خود را به دانشگاه پرداخت کنند، دانشجویانی که تمایل به انتقال از یک واحد به واحد دیگر را دارند نیز باید هزینه انتقال را پرداخت کنند.
این هزینه به تفاوت مقطع تحصیلی دانشجو بستگی دارد و با توجه به اعلانات و آخرین تغییرات مرکزی دانشگاه آزاد، هزینه انتقال برای دانشجویان رشتههای کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) و دانشجویان رشته کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) به صورت متغیر است و تقریباً 1.5 برابر شهریه ثابت آنها خواهد بود.
باید توجه داشت که برای دانشجویان علاوه بر هزینه ثبت نام در نقل و انتقالات دانشگاه، هزینهای برای دریافت میهمانی نیز در نظر گرفته شده است. به این صورت که هر دانشجویی که قصد دریافت میهمانی در یک واحد دیگر را دارد، باید مطابق با قوانین و شرایط تعیین شده، نیمی از شهریه ثابت خود را به عنوان جریمه به دانشگاه پرداخت کند. بنابراین، متقاضیان گرامی قبل از ثبت نام در نقل و انتقالات دانشگاه آزاد باید تمامی موارد مربوط به نقل و انتقالات را مطالعه و بررسی کرده و سپس درخواست خود را ثبت نمایند.
✔ شهریه رشته های با آزمون دانشگاه آزاد و شهریه رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد، قبل از شروع هر نیمسال تحصیلی تصویب شده و به دانشگاه ها ابلاغ میشود و دانشجویان برای تحصیل در دانشگاه آزاد باید شهریه پرداخت کنند.
بیشتر بخوانید: میزان شهریه دانشگاه آزاد
دفترچه ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد 1404
در دانشگاه آزاد، هر سال قبل از شروع هر نیمسال تحصیلی، یک دفترچه برای اعلام جزئیات نقل و انتقالات دانشجویان منتشر میشود. این دفترچه از طریق سایت منادا قابل دسترسی است و شامل تمام اطلاعات مربوط به نقل و انتقالات و میهمانی دانشجوها است. جهت دریافت دفترچه مربوط به نیمسال دوم امسال، میتوانید بر روی لینکی که در جدول زیر قرار دارد، کلیک کنید. برای دانلود دفترچه نقل و انتقال دانشگاه آزاد روی لینک زیر کلیک کنید.
بیشتر بخوانید: دانلود دفترچه ثبت نام نقل و انتقالات و مهمانی دانشگاه آزاد
مدارک ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد 1403 – 1404
در این بخش از مقاله، به معرفی مدارک مورد نیاز برای ثبت نام نقل و انتقالات در دانشگاه آزاد میپردازیم. باید توجه داشت که برای این ثبت نام، روشهای مختلفی وجود دارد. به عنوان مثال، افرادی که از همسر خود جدا شدهاند، به راحتی میتوانند ثبت نام کنند. همچنین، قانون چند دانشجویی نیز میتواند به شما در انتقال کمک کند. در ادامه، مدارک مورد نیاز برای انتقالیهای مختلف آورده شده است.
مدارک لازم برای انتقالی بر اساس ماده ازدواج یا طلاق شامل:
☑️ صفحه اول و دوم شناسنامه خود و همسر (برای طلاق و ازدواج)
☑️ سند ازدواج (برای ازدواج)
☑️ صفحه دوم تا پنج طلاق نامه (برای طلاق)
☑️ صفحه اول شناسنامه فرزند
مدارک لازم برای انتقالی بر اساس ماده چند دانشجویی شامل:
☑️ گواهی اشتغال به تحصیل (دارای مهر اصلی واحد دانشگاهی مربوطه) برای دانشجویانی که در دانشگاههای آزاد دیگر تحصیل میکنند.
☑️ صفحات اول و دوم شناسنامه دانشجویان، والدین، همسر
مدارک لازم برای انتقالی بر اساس ماده سهمیه شاهد و ایثارگری شامل:
☑️ صفحه اول و دوم شناسنامه همسر و فرزند شهید همراه با کارت یا معرفی نامه بنیاد شهید و جانبازان.
☑️ صفحه اول و دوم شناسنامه آزادگان، همسر و فرزندان آنها همراه با کارت یا معرفی نامه اداره ایثارگری و جانبازی.
☑️ کارت یا معرفی نامه اداره ایثارگری و جانبازی برای جانبازان با درصد ۱۰ و بالاتر.
☑️ کارت و معرفی نامه رزمندگان دارای ۶ ماه سابقه فعالیت در جبهه برای ثبت نام نقل و انتقالات در دانشگاه آزاد، که باید از ارگان ذیربط دریافت و ارائه شود.
برای انتقالی بر اساس فوت پدر، مادر، همسر و فرزند، لازم است مدارک زیر تهیه شود:
– ارائه گواهی فوت صادر شده از ثبت احوال
– عکس صفحه اول و دوم شناسنامه دانشجو و فرد فوت شده
برای انتقالی دانشجویان باردار، بیمار و معلول، مدارک زیر مورد نیاز است:
☑️ عکس صفحه اول و دوم شناسنامه دانشجو
☑️ مدارک پزشکی مربوط به بیماری
برای ماده انتقال یا میهمانی کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد، مدارک زیر لازم است:
☑️ آخرین حکم کارگزینی کارمند و یا هیأت علمی
☑️ اعلام رسمی بودن کارمند و عضو هیأت علمی از محل خدمت به عنوان تمام وقت
☑️ موافقت واحد با ادامه تحصیل دانشجو متقاضی بر اساس عملکرد و موافقت واحد
☑️ صفحات عقدنامه در صورت وجود همسر دانشجو
☑️ صفحات اول و دوم شناسنامه که در آن مشخصات همسر و فرزندان دانشجو و والدین او مشخص شده باشد.
شرایط انتقال دانشجویان از دانشگاههای دیگر به دانشگاه آزاد اسلامی در سال تحصیلی 1403 – 1404
براساس دستورالعمل صادر شده توسط مدیرکل دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجویانی که در دانشگاههای دیگر کشور در حال تحصیل هستند، میتوانند پس از تأیید کمیسیون نقل و انتقال دانشجویی دانشگاه آزاد، به دانشگاه آزاد اسلامی منتقل شوند یا به عنوان میهمان در یکی از واحدهای آن درس بخوانند.
☑️ شرایط لازم برای این انتقال عبارتند از:
- ۱. دانشگاه مبدأ که دانشجو در آن تحصیل میکند، باید از طرف وزارت علوم یا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تأیید شده باشد.
- ۲. دانشجویان باید پس از مطالعه آییننامه آموزشی دانشگاه آزاد، هیچ ممنوعیتی برای ادامه تحصیل در این دانشگاه نداشته باشند. همچنین توافق دانشگاه مبدأ و واحد دانشگاهی مقصد برای این فرایند لازم است.
علاوه بر این، داوطلبان مرد باید از نظر نظام وظیفه همچنان مشمول ممنوعیت نباشند. هزینه انتقال بین دانشگاهها بر اساس شهریه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و مقصد متفاوت است، به طوری که شهریه در واحدهای مقصد همتراز یا کمتر از آن است. داوطلبان پس از تکمیل مراحل انتقال و تأیید درخواست، میتوانند هزینه انتقال را از زمان پذیرش پرداخت کنند.
✔ به منظور تکمیل ظرفیت های خالی و کمک به داوطلبانی که در انتخاب رشته دانشگاه آزاد سال تحصیلی 1403 – 1404 موفق به کسب رتبه قبولی نشدهاند، مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اقدام به برگزاری مرحله تکمیل ظرفیت میکند.
بیشتر بخوانید: تکمیل ظرفیت کنکور دانشگاه آزاد
زمان اعلام نتایج نقل و انتقالات دانشگاه آزاد 1403
داوطلبانی که شرایط مورد نیاز برای نقل و انتقال در دانشگاه آزاد را دارند و درخواست خود را ثبت کردهاند، منتظر اعلام نتیجه درخواست خود هستند تا ببینند آیا درخواست آنها تایید شده است یا خیر. زمان اعلام نتایج نقل و انتقالات دانشگاه آزاد متفاوت است و در برابر سایر نتایج، که بعد از پایان زمان ثبت نام اعلام میشوند، قرار نمیگیرد.
بنابراین، پس از ثبت درخواست نقل و انتقال یا مهمانی خود، شما باید به صورت مکرر وارد سامانه منادا شوید و بررسی کنید که آیا درخواست شما تایید شده است یا خیر. به عبارت دیگر، حتی ممکن است روزی پس از ثبت درخواست نقل و انتقال یا مهمانی، نتیجه برای شما قابل مشاهده باشد.
در صورتی که پس از بررسی شرایط نقل و انتقال در دانشگاه آزاد، شما این شرایط را ندارید یا پس از اعلام نتایج نقل و انتقالات، متوجه میشوید که درخواست شما تایید نشده است، میتوانید شانس خود را برای تکمیل ظرفیت نیز امتحان کنید.
✔ اطلاعیههای مربوط به نتایج دانشگاه آزاد در پورتال azmoon.net اعلام خواهند شد و شرکتکنندگان میتوانند با ورود به این پورتال و وارد کردن اطلاعات مربوطه، نتایج خود را مشاهده نمایند.
بیشتر بخوانید: ورود به سامانه اعلام نتایج دانشگاه آزاد
جدول همترازی نقل و انتقالات دانشگاه آزاد
در این جدول، فرایند نقل و انتقال دانشجویان به واحدهای دیگر در دانشگاه تنظیم میشود. در واقع، برای انتقال دانشجویان واجد شرایط به واحدهای گروه همتراز یا پایینتر، نیاز به موافقت واحدهای مبدا و مقصد و پرداخت هزینه مربوطه وجود دارد. این امکان وجود دارد که دانشجو 5 گزینه از سوی واحد مبدا انتخاب کند تا در صورت عدم پذیرش در اولویت اول، سایر اولویتهایش مورد بررسی قرار بگیرند. برای دانلود دفترچه روی لینک زیر کلیک کنید.
بیشتر بخوانید: جدول همترازی میهمانی و انتقالی دانشجویان دانشگاه آزاد
محدودیت های نقل و انتقالات و میهمانی دانشگاه آزاد 1403
در جهت ثبت درخواست مهمانی و یا انتقال، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی باید شرایط عمومی مربوط به نقل و انتقال در دانشگاه آزاد 1403 را داشته باشند. اطلاعات و مدارکی که در سامانه بارگذاری میکنند، باید توسط دانشجوی متقاضی انتقال یا میهمانی صحیح باشد.
در صورتی که اطلاعات و مدارک ارائه شده در هر مرحله از فرایند رسیدگی صحیح نباشند، درخواست دانشجو مورد نظر لازمالاجرا تلقی نخواهد شد و هر گونه خسارت مالی ناشی از آن بر عهده دانشجو خواهد بود.
☑️ شرایط عمومی و محدودیتهای مربوط به نقل و انتقال و میهمانی در دانشگاه آزاد 1403 – 1404 به شرح زیر است:
✔️ عدم مشروطیت تحصیلی، انضباطی و نظام وظیفه به عنوان منع برای ادامه تحصیل
✔️ گذراندن حداقل یک نیمسال تحصیلی در واحد مبدا (به استثنای واجدین شرایط میهمانی یا انتقال از زمان پذیرش)
✔️ امکان انتقال صرفاً برای دانشجویانی که با آزمون پذیرفته شدهاند و با رعایت ضوابط مربوط به نقل و انتقال و میهمانی
✔️ ? امکان انتقال و میهمانی دانشجویان دورههای خودگردان تنها به واحدهایی که خود دورههای خودگردان را برگزار میکنند
✔️ ? امکان انتقال فقط در صورت وجود مقطع، رشته، گرایش و سال قبولی در واحد مقصد
✔️ ممنوعیت انتقال در نیمسال آخر تحصیل در هر مقطع تحصیلی
✔️ امکان اخذ پایاننامه تنها با موافقت واحدهای مبدا و مقصد برای دانشجویان میهمان
✔️ امکان انتقال و میهمانی در مقطع دکترای تخصصی تنها با شرایط خاص
✔️ ممنوعیت انتقال از واحد الکترونیکی (با توجه به شرایط آموزشی آن) به سایر واحدها
✔️ امکان انتقال و میهمانی از واحدهای بینالمللی تنها به واحدهای بینالمللی
✔️ ممنوعیت انتقال و میهمانی از واحدهای برونمرزی به سایر واحدهای دانشگاهی در داخل کشور
✔️ ممنوعیت انتقال و میهمانی برای دانشجویان پژوهشمحور
✔️ ممنوعیت انتقال و میهمانی برای کارکنان و اعضای هیئت علمی واحدهای دانشگاهی به محل خدمت
✔️ بررسی درخواست نقل و انتقال دانشجویان غیرایرانی توسط واحد دانشگاهی مبدا و اداره کل امور بینالملل و کمیسیون نقل و انتقال دانشجویی دانشگاه
? دانشگاه آزاد هر سال برای دانشجویانی که شرایط نقل و انتقال و میهمانی 1403-1404 را دارند، فرصتی برای ثبت درخواست در بازهی زمانی مشخصی ارائه میدهد.
✔ دانشجویان دانشگاه آزاد میتوانند با توجه به شرایط و آگاهی از فرایند تغییر رشته در دانشگاه آزاد، درخواست تغییر رشته خود را پس از ثبت درخواست در سایت منادا ، به واحد مربوطه اعلام کنند.
بیشتر بخوانید: شرایط تغییر رشته دانشگاه آزاد
نحوه درخواست نقل و انتقالات و میهمانی دانشگاه آزاد ۱۴۰۳
درخواست نقل و انتقالات و میهمانی دانشگاه آزاد برای هر دو نیمسال تحصیلی اول و دوم دانشجویان این دانشگاه، به صورت اینترنتی و از طریق سامانه منادا دانشگاه آزاد به نشانی Monada.iau.ac.ir انجام می شود. داوطلبان متقاضی انتقالی یا مهمانی دانشگاه ازاد موظف هستند در بازه زمانی تعیین شده برای ثبت درخواست نیمسال مورد نظر خود، به سایت منادا مراجعه کرده و اقدام به تکمیل فرم ها و بارگذاری مدارک نمایند.
☑️ مراحل ثبت درخواست نقل و انتقالات و میهمانی دانشگاه آزاد به شرح ذیل می باشد:
- 1. ورود به سامانه منادا دانشگاه آزاد به نشانی monada.iau.ac.ir
- 2. مطالعه شیوه نامه نقل و انتقالات و میهمانی دانشگاه آزاد
- 3. ورود به سامانه منادا با استفاده از کد ملی و شماره دانشجویی (شناسه انتخاب رشته برای دانشجویان جدیدالورود)
- 4. مشاهده، تکمیل و تایید اطلاعات دانشجو
- 5. انتخاب ماده آیین نامه مورد درخواست برای ثبت درخواست انتقالی یا میهمانی
- 6. انتخاب نوع درخواست میهمانی (ترمی، دائم) / انتقالی
- 7. انتخاب دانشگاه مقصد و بارگذاری مدارک
- 8. پرداخت هزینه بررسی مدارک دانشجو
- 9. ثبت نهایی درخواست و دریافت شماره پرونده
سوالات متداول سایت منادا دانشگاه آزاد
- 1. چه زمانی میتوان برای انتقالی دانشگاه آزاد اقدام کرد؟
دانشجویان متقاضی انتقالی دانشگاه آزاد میتوانند در دو نوبت در طول سال تحصیلی، از اواسط آذر ماه تا اواخر دی ماه برای نیمسال اول و از اواسط اردیبهشت ماه تا اواخر خرداد ماه برای نیمسال دوم، اقدام نمایند. - 2. نقل و انتقالات دانشگاه آزاد به چه صورتی انجام می شود؟
نقل و انتقالات این دانشگاه به صورت اینترنتی و از طریق سامانه منادا انجام می شود که لینک ورود به این سامانه در مقاله ارائه شده است. - 3. در صورت داشتن سوال در مورد انتقالی دانشگاه آزاد به کجا مراجعه کنم؟
دانشجویان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انتقالی دانشگاه آزاد به واحد امور دانشجویی دانشگاه محل تحصیل خود مراجعه نمایند. - 4. برای ورود به سامانه منادا چه اطلاعاتی لازم است؟
همانطور که در مقاله اشاره شده است داوطلبان برای ورود به این سامانه به کد ملی و شماره دانشجویی و یا شناسه انتخاب رشته خود نیاز دارند. - 5. چه زمانی می توان برای ثبت درخواست انتقالی در سامانه منادا اقدام کرد؟
دانشجویان در 2 بازه زمانی می توانند با ورود به این سامانه درخواست انتقالی خود را ثبت کنند که تاریخ دقیق ثبت درخواست برای هر دو نیمسال تحصیلی در این مقاله گفته شده است. - 6. چگونه میتوان از نتیجه انتقالی دانشگاه آزاد مطلع شد؟
دانشجویان میتوانند از طریق سامانه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد نسبت به مشاهده نتیجه درخواست خود اقدام نمایند.
ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد 1403 | monada.iau.ac.ir
برچسب ها
انتقالات دانشگاه آزاد نقل و انتقالات دانشگاه آزاد 1403 نقل و انتقال دانشگاه آزاد 1404 زمان مهمانی دانشگاه آزاد مهر زمان مهمانی دانشگاه آزاد بهمن