تماس با مشاوره تحصیلی ندای مشاور

سامانه نقل و انتقال و مهمانی دانشگاه علمی کاربردی {جامع و کامل}

📚 خلاصه ای از مقاله سامانه نقل و انتقال و مهمانی دانشگاه علمی کاربردی {جامع و کامل}:

سامانه نقل و انتقال دانشگاه علمی کاربردی

شرایط کامل نحوه نقل و انتقال و مهمانی دانشگاه علمی کاربردی 1402 و راهنمای ثبت درخواست انتقالی و مهمانی در سایت هم آوا دانشگاه علمی کاربردی

سامانه نقل و انتقال و مهمانی دانشگاه علمی کاربردی {جامع و کامل}

سامانه نقل و انتقال و مهمانی دانشگاه علمی کاربردی {جامع و کامل}

دانشگاه علمی کاربردی یکی از مؤسسات آموزش عالی متعلق به وزارت علوم است که رشته‌های بدون کنکور در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته را در سایت “هم آوا” ارائه می‌دهد. دانشجویان این مقاطع ممکن است در طول دوره تحصیل خود، به دلایل شخصی مانند ازدواج یا طلاق، تغییر مکان کار همسر یا والدین، درگذشت همسر یا والدین یا دلایل دیگر، نیاز به انتقال به واحد دیگری از دانشگاه علمی کاربردی یا ترک تحصیل و انصراف از ادامه تحصیل (با توجه به تغییر شرایط فردی) داشته باشند.

سامانه نقل و انتقال دانشگاه علمی کاربردی

مهلت ثبت نام برای نقل و انتقال و مهمانی در دانشگاه علمی کاربردی برای نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۳ از تاریخ ۱ خرداد آغاز شده و تا تاریخ ۱۵ خرداد ادامه خواهد داشت.

برای ثبت نام و ورود به سایت ثبت نام سامانه نقل و انتقالات دانشگاه علمی کاربردی بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

برای ارائه درخواست نقل و انتقال، مهمانی یا مهمانی دائم در نیمسال ۱۴۰۲-۱۴۰۳، دانشجویان می بایست درخواست خود را در سایت “هم آوا” دانشگاه علمی کاربردی ثبت نمایند. این سایت برای سهولت در انجام امور آموزشی برای داوطلبان طراحی شده است. در ادامه این مقاله، راهنمای زمان، روش و شرایط ثبت درخواست برای نقل و انتقال و مهمانی در دانشگاه علمی کاربردی در نیمسال ۱۴۰۲-۱۴۰۳ را آورده ایم.

بیش تر بخوانید: نقل و انتقالات دانشگاه آزاد

شرایط انتقال و مهمانی در دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۲-۱۴۰۳:

کمیته نقل و انتقال و مهمانی در سازمان مرکزی دانشگاه علمی کاربردی، در صورتی که دانشجو مشمول یکی از شرایط تعیین شده در آیین‌نامه انتقالی باشد، به درخواست او پاسخ خواهد داد و در صورت تأیید شرایط، با انتقالی او موافقت خواهد کرد. شرایط انتقالی و مهمانی در دانشگاه علمی کاربردی در بازه زمانی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ به شرح زیر است:

  • دانشجو تنها یکبار در طول دوره تحصیلی قادر به انتقال است.
  • در ترم اول، انتقال و مهمانی در همه مقاطع ممنوع است.
  • تعداد دانشجویان هر رشته و مقطع در همان نیمسال تحصیلی در مرکز آموزش مبدا نباید کمتر از حد نصاب تشکیل کلاس باشد.
  • درخواست‌های دانشجویان برای انتقال پزشکی پس از تأیید پزشک معتمد دانشگاه بررسی می‌شود.
  • انتقال با تغییر رشته مطابق با آیین‌نامه‌های ابلاغی در شورای موارد خاص دانشگاه امکان‌پذیر است.
  • شرط معدل برای دانشجویان بدون شرایط خاص به شرح زیر است:
  • میانگین معدل مقاطع کاردانی و کارشناسی در دانشگاه علمی کاربردی برای انتقال و مهمانی:
  • گروه صنعت: ۱۶
  • گروه کشاورزی: ۱۷
  • گروه مدیریت و خدمات اجتماعی: ۱۷
  • گروه فرهنگ و هنر: ۱۸
  • میانگین معدل کل ترم‌های گذرانده برای مقطع کاردانی: ۱۶ و برای مقطع کارشناسی: ۱۷.

شرایط خاص زیر نیز انتقال دانشجو را در دانشگاه علمی کاربردی ممکن می‌سازند

  1. دانشجویان خانمی که پس از پذیرش ازدواج کرده باشند.
  2. دانشجویان خانمی که پس از اعلام نتایج، محل زندگی یا شغل همسرشان (دانشجو خانم متاهل) یا ولی دانشجو (دانشجوی خانم مجرد) تغییر کرده باشد.
  3. دانشجویان خانمی که پس از اعلام نتایج دانشگاه را ترک کرده‌اند.
  4. دانشجویان آقایی که پس از اعلام نتایج دانشگاه را ترک کرده و مسئولیت نگهداری فرزند بر عهده دارند.
  5. دانشجویانی که بیماری صعب‌العلاج دارند یا معلول هستند و پس از تأیید پزشک معتمد دانشگاه با انتقال موافقت خواهد شد.
  6. دانشجویانی که حکم سرپرستی، قیم‌نامه، امین بر عاجز، کفالت و حضانت بستگان درجه یک خود (پدر، مادر، برادر، خواهر، فرزند) را از مراجع ضیصلاح قضایی (دادگاه عمومی یا خانواده) دریافت کرده‌اند.
  7. فوت والدین، همسر و یا فرزندان دانشجو.
  8. دانشجویان ورزشکار و یا قهرمانانی که عضو تیم‌های ملی فدراسیون‌های ورزشی هستند.
  9. همسر و یا فرزندان وزرا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معونین رئیس جمهور، استاندار و سفرای در حال خدمت.
  10. فرزندان اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، کارمندان دولت و نیروهای مسلح.

بیش تر بخوانید: ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی

سامانه ثبت درخواست انتقالی و مهمانی در دانشگاه علمی کاربردی

پس از پذیرش در دانشگاه، برخی از دانشجویان ممکن است متوجه شوند که به هر دلیلی قادر به ادامه تحصیل در دانشگاه مورد نظر خود نیستند. به همین دلیل، آنها به دنبال اخذ و دریافت انتقالی از سامانه نقل و انتقال دانشگاه علمی کاربردی می‌باشند.

شرایط و زمان‌بندی مربوط به انتقالی در دانشگاه علمی کاربردی برای هر ترم مشخص شده است. با توجه به این شرایط، دانشجوها می‌توانند درخواست انتقالی خود را طبق مقررات مربوطه ارائه دهند.

اما خبر خوب این است که شرایط برای بیشتر متقاضیان دریافت انتقالی یا مهمانی در سامانه نقل و انتقال دانشگاه علمی کاربردی در نظر گرفته شده است. به همین دلیل می‌توان گفت که تقریباً همه این دانشجویان قادر به ثبت نام در سامانه انتقالی دانشگاه علمی کاربردی خواهند بود. برای این منظور، توصیه می‌شود که درخواست مهمان شدن در دانشگاه علمی کاربردی را ثبت کرده و در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری را در این زمینه به ارمغان بیاوریم.

بیش تر بخوانید: رشته های کاردانی دانشگاه علمی کاربردی

راهنمای استفاده از سامانه انتقالی دانشگاه علمی کاربردی در سال ۱۴۰۲

در صورت تمایل به ثبت نام در سامانه انتقالی دانشگاه علمی کاربردی در سال جاری، شما باید در زمان اعلام شده به سامانه آوا مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت کنید.

برای انجام ثبت نام در سامانه انتقالی دانشگاه علمی کاربردی، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ✅ ابتدا به آدرس اینترنتی “edu.uast.ac.ir” مراجعه کنید و وارد سامانه آوا شوید.
  2. ✅ سپس نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید و وارد حساب کاربری خود شوید.
  3. ✅ پس از ورود به حساب کاربری، گزینه “درخواست انتقالی” را انتخاب کنید.
  4. ✅ در مرحله آخر، مدارک مورد نیاز را آپلود کنید و ثبت نهایی را انجام دهید.

بیش تر بخوانید: رشته های کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی

لیست مدارک مورد نیاز برای سامانه نقل و انتقالات دانشگاه علمی کاربردی

برای داوطلبانی که قصد انتقال به یک دانشگاه دیگر را دارند، لازم است مدارک زیر را در سامانه بارگزاری نمایند. این مدارک عبارتند از:

سامانه نقل و انتقالات دانشگاه علمی کاربردی بخش 1

سامانه نقل و انتقالات دانشگاه علمی کاربردی بخش 2

سامانه نقل و انتقالات دانشگاه علمی کاربردی بخش 3

بیش تر بخوانید: رشته های کارشناسی ارشد دانشگاه علمی کاربردی

زمان اعلام نتایج درخواست مهمانی یا انتقالی در دانشگاه علمی کاربردی

برای درخواست مهمانی یا انتقالی دانشگاهی، نتیجه بررسی درخواست توسط دانشگاه مبدأ، دانشگاه مقصد و سازمان مرکزی دانشگاه اعلام می‌شود. در نیمه اول سال تحصیلی (ماه مهر)، نتیجه از واحد مبدأ به واحد مقصد در بازه زمانی 2 تا 20 خرداد ماه، توسط دانشگاه مبدأ اعلام می‌شود. سپس در بازه زمانی 3 تا 25 خرداد ماه، دانشگاه مقصد نتیجه را اعلام کرده و در نهایت در بازه زمانی 1 تا 30 خرداد ماه، سازمان مرکزی دانشگاه نتیجه را اعلام می‌کند.

همچنین، نتایج درخواست مهمانی در نیمه دوم سال تحصیلی (ماه بهمن)، در بازه زمانی 16 آذر تا 5 دی ماه، توسط دانشگاه مبدأ اعلام می‌شود. سپس در بازه زمانی 17 آذر تا 10 دی ماه، دانشگاه مقصد نتیجه را اعلام می‌کند و در نهایت در بازه زمانی 16 آذر تا 16 دی ماه، سازمان مرکزی دانشگاه علمی کاربردی نتیجه را اعلام می‌کند. این نتایج برای دانشجویان قابل مشاهده در سایت جامع دانشگاه علمی کاربردی خواهد بود.

بیش تر بخوانید: شهریه دانشگاه علمی کاربردی

توضیحات تکمیلی شرایط و ضوابط خاص انتقالی گرفتن در دانشگاه علمی کاربردی

نقل و انتقالات دانشجویی در دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی، به طور معمول در دو بار در سال، یعنی در ماه‌های خرداد و آذر، انجام می‌شود. دانشجویانی که شرایط لازم را دارند، می‌توانند درخواست خود را در سامانه هم‌آوا ثبت کنند. شرایط و ضوابط مربوط به جابه‌جایی دانشجویان از طریق آیین‌نامه نقل و انتقالات و مهمانی دانشگاه علمی کاربردی سال‌های ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد. برای ثبت درخواست انتقال، رعایت موارد زیر برای تمام افراد الزامی است:

  1. ۱. امکان ثبت درخواست نقل و انتقال و مهمانی تنها یک بار در طول دوره تحصیل فراهم است.
  2. ۲. در ترم اول تحصیل، هیچ شرایطی برای انتقال وجود ندارد.
  3. ۳. پذیرش درخواست جابه‌جایی دانشجویی وابسته به عدم کاهش حد نصاب کلاس درسی در واحد دانشگاه مبدا است.
  4. ۴. برای داوطلبانی که هیچ یک از شرایط خاص را ندارند، معدل تحصیلی آن‌ها بررسی شده و نتیجه به آن‌ها اعلام می‌شود.

طبق آیین‌نامه نقل و انتقالات دانشگاه جامع علمی کاربردی، داوطلبانی که شرایط و ضوابط مربوط به هر یک از گروه‌های زیر را دارند، می‌توانند از این فرصت برای تغییر دائم یا موقت محل تحصیل خود استفاده کنند.

“تدابیر مربوط به پذیرش فرزندان اعضای هیأت علمی در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی”

به منظور تسهیل فرآیند انتقال یا میهمانی فرزندان اعضای هیأت علمی در دانشگاه‌های مختلف وابسته به وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت و درمان، سایر وزارتخانه‌ها و نهادها، از جمله نیروهای نظامی و غیرنظامی، موسسات غیرانتفاعی و دانشگاه آزاد اسلامی که پذیرفته شده‌اند، قوانین و ضوابطی تدوین شده است.

در صورتی که رشته تحصیلی مورد نظر فرزندان در دانشگاه‌های محل خدمت عضو هیأت علمی موجود نباشد، آن‌ها می‌توانند درخواست انتقال یا میهمانی خود را از مرکز آموزشی مبدأ به یکی از مراکز آموزشی واقع در شهر محل خدمت عضو هیأت علمی ارائه دهند.

همچنین، در صورتی که رشته تحصیلی مطابق با مراکز آموزشی در شهر محل خدمت جدید فرزندان وجود نداشته باشد، آن‌ها می‌توانند به نزدیک‌ترین مرکز آموزشی به شهر محل خدمت در همان رشته، مقطع و گروه آموزشی مراجعه کنند.

“دستورالعمل‌های مربوط به انتقال و میهمانی کارمندان دولتی و نیروهای مسلح”

در صورتی که کارمندان دولتی یا نیروهای مسلح در حین خدمت در یکی از مراکز آموزشی دانشگاه‌های علمی کاربردی پذیرفته شوند و سپس محل خدمتشان به شهر دیگری منتقل شود، با ارائه حکم انتقال از بالاترین مقام سازمان ذیربط، می‌توانند درخواست انتقال خود به مرکز آموزشی شهر محل خدمت جدید را ثبت کنند.

“تدابیر مربوط به دانشجویان برتر که از تحصیل خود منصرف شده‌اند”

بعد از پذیرش دانشجو در دانشگاه و گذراندن حداقل یک ترم و 12 واحد درسی، در صورتی که دلایلی همچون مرخصی تحصیلی، عدم تشکیل کلاس و سایر عوامل مانع از ادامه تحصیل دانشجو شده باشد، وی می‌تواند بر اساس قوانین و مقررات موجود و با رعایت استانداردهای آموزشی، درخواست انتقال یا میهمانی خود را به مرکز آموزشی مورد نظر در همان رشته و دوره تحصیلی ارائه دهد. در صورتی که دانشجو شرایط لازم را داشته باشد، درخواست وی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

دستورالعمل‌های مربوط به اقامت همسران، فرزندان، و کارکنان شاغل و بازنشسته در دانشگاه‌های علمی کاربردی”

قوانین و ضوابطی برای انتقال و میهمانی کارکنان رسمی، پیمانی، قراردادی و شرکتی دانشگاه‌ها تدوین شده است. برای انتقال کارکنان به واحد محل خدمت جدید (به جز واحد اشتغال کارمند)، باید از اداره کل امور اداری و پشتیبانی استعلام گرفته و بر اساس قوانین و مقررات قابل بررسی عمل شود.

همچنین، برای انتقال و میهمانی همسر و فرزندان کارکنان دانشگاه به محل خدمت پدر، مادر یا همسر، بعد از استعلام از اداره کل امور اداری و پشتیبانی و بر اساس ضوابط و مقررات موجود و تأیید کمیته نقل و انتقالات، تصمیم‌گیری خواهد شد.

در صورت برآورده شدن شرایط لازم، مهلت میهمانی افراد مشمول در صورت کسب حداقل ۱۲ واحد تحصیلی در هر یک از مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و داشتن حداقل معدل کل ۱۵ در ترم میهمان، قابل تمدید است.

ضوابط میهمانی براساس تعداد دانشجویان

در صورتی که در یک خانواده بیش از یک دانشجو در مراکز دانشگاهی علمی کاربردی تحصیل کنند (اعم از پدر، مادر، خواهر، برادر، همسر و فرزند)، می‌توان میهمانی یک یا چند نفر از آنان را در محل زندگی قیم قابل بررسی قرار داد.

ضوابط میهمانی و انتقال ورزشکاران و قهرمانان ملی

ورزشکارانی که عضو تیم‌های ملی فدراسیون‌های ورزشی بوده‌اند و وزارت ورزش و جوانان حضور آنها در اردوها و تمرینات تیم ملی را تأیید کرده باشد، می‌توانند درخواست میهمانی (دو ترم) و انتقال خود را ارائه دهند. درخواست آن‌ها پس از احراز شرایط همکاری با دانشگاه و تأیید نهایی معاونت مربوطه و کمیته نقل و انتقالات مورد بررسی قرار می‌گیرد.

همچنین، افراد عضو تیم‌های ورزشی باشگاه‌های فرهنگی ورزشی نیز می‌توانند درخواست میهمانی (دو ترم) خود را ارائه دهند تا توسط معاونت مربوطه و کمیته نقل و انتقالات مورد بررسی قرار گیرد.

ضوابط میهمانی و انتقال همسر و فرزندان وزرا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاونین رئیس جمهور، استانداران و سفیران

همسران و فرزندان وزرا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاونین رئیس جمهور، استانداران و سفیران در طول سال تحصیلی که در مسئولیت خود انجام وظایف می‌دهند، می‌توانند درخواست میهمانی به محل ماموریت و یا نزدیکترین شهر به محل اشتغال خود را ارائه دهند.

قوانین و ضوابط مربوط به حضور دانشجویان بیمار (صعب العلاج) و دانشجویان معلول در مراکز دانشگاهی

دانشجویانی که با بیماری صعب العلاج مواجه هستند و توسط پزشک معتمد دانشگاه تایید شده‌اند، می‌توانند درخواست نقل و انتقال یا میهمانی خود را ارائه دهند. درخواست آن‌ها بررسی و تأیید شده و با در نظر گرفتن ظرفیت مراکز دانشگاهی، تصمیم‌گیری صورت می‌گیرد.

همچنین، دانشجویانی که با معلولیت جسمی شدید روبرو هستند، از ابتدای ورود به دانشگاه می‌توانند درخواست نقل و انتقال یا میهمانی خود را ارائه کنند. درخواست این افراد توسط پزشک معتمد دانشگاه و مراجع مربوطه بررسی می‌شود و با توجه به ظرفیت موجود تصمیم‌گیری صورت می‌گیرد.

در صورتی که درخواست این افراد مربوط به میهمانی باشد، پرونده آن‌ها تنها یک بار توسط پزشک معتمد بررسی می‌شود و پس از تأیید درخواست، نیازی به بررسی مجدد پرونده برای ترم‌های بعدی ندارد.

ضوابط نقل و انتقال بر اساس سرپرستی خانواده

دانشجویانی که یکی از حکم‌های سرپرستی، قیم نامه، امین بر عاجز، کفالت و یا حضانت بستگان درجه یک خود (پدر، مادر، خواهر، برادر، فرزند) را از مراجع قضایی ذی‌صلاح (دادگاه عمومی یا خانواده) دریافت کرده‌اند، می‌توانند درخواست نقل و انتقال یا میهمانی به مراکز نزدیک به محل زندگی خانواده خود را مطرح کنند و این درخواست بررسی خواهد شد.

ضوابط حضور میهمانان و انتقال دانشجویان بر اساس شرایط زناشویی و طلاق

دانشجویان متاهل زن که پس از اعلام نتایج آزمون سازمان سنجش آموزش کشور و پذیرفته شدن ازدواج کرده‌اند، مجازند درخواست انتقال یا میهمانی به شهر محل زندگی همسر و یا نزدیک‌ترین مرکز آموزشی به محل سکونت همسر خود را ارائه کنند. امکان انتقال یا میهمانی تنها به شرط وجود ظرفیت در دانشگاه مقصد و با رعایت بخشنامه‌های مالی دانشگاه مربوطه ممکن است.

همچنین، دانشجویان متاهل زنی که محل زندگی و کار همسرشان پس از ثبت نام تغییر کرده است، می‌توانند در صورت وجود ظرفیت در دانشگاه مقصد و پس از تکمیل مراحل ثبت نام، اقدام به انتقال یا میهمانی کنند.

همچنین، دانشجویان دختری که پس از پذیرش تغییر محل زندگی یا کار والدین خود را تجربه کرده‌اند، می‌توانند درخواست ثبت نام برای انتقال یا میهمانی به شهر محل زندگی والدین یا نزدیک‌ترین مرکز آموزشی به آنجا را داشته باشند. این درخواست تنها در صورت وجود رشته دانشجویی موجود در آن مرکز و با در نظر گرفتن ظرفیت آن مرکز، قابل بررسی است.

دانشجویان مردی که پس از ثبت نام و پذیرش در دانشگاه حضانت فرزند خود را بر عهده دارند، می‌توانند در صورت وجود رشته دانشجویی، درخواست انتقال یا میهمانی به یکی از مراکز آموزشی محل زندگی خود را ثبت کنند.

ضوابط حضور میهمانان و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر

دانشجویانی که وارد سهمیه شاهد و ایثارگر می‌شوند، در انتقال و حضور در دانشگاه‌ها از امتیاز خاصی برخوردار هستند و مراکز آموزشی موظفند با رعایت مقطع تحصیلی، ثبت نام برای انتقال به یکی از مراکز آموزشی نزدیک به محل سکونت خانواده این دانشجویان را تسهیل کنند. افراد وارد شده در لیست زیر مشمول این امتیاز هستند:

  1. فرزندان دختر شهید
  2. فرزندان پسر شهید
  3. همسر شهید
  4. جانبازان با درصد بالای ۵۰ و آزادگان
  5. همسر جانبازان با درصد بالای ۵۰ و آزادگان
  6. فرزندان دختر جانبازان با درصد بالای ۵۰ و آزادگان
  7. فرزندان پسر جانبازان با درصد بالای ۵۰ و آزادگان
  8. جانبازان با درصد بین ۲۵ تا ۴۹

توضیحات:

در صورتی که ظرفیت سهمیه توسط افراد واجد شرایط فوق تکمیل نشود، کمیته نقل و انتقالات مجوز تکمیل ظرفیت باقیمانده را به افراد دارای درصد ۲۵ تا ۴۹ جانبازی می‌دهد.

مجوز نقل و انتقال براساس گزارش ارائه شده توسط اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر و تصمیم‌گیری کمیته نقل و انتقالات صادر می‌شود. این امکان تنها یک بار در طول دوره تحصیل فراهم است.

بیش تر بخوانید: دفترچه دانشگاه علمی کاربردی

مشاوره درباره ثبت نام نقل و انتقال دانشگاه علمی کاربردی

دانشجویان گرامی که در نظر دارند درخواست مهمانی در دانشگاه علمی کاربردی را ارائه کنند، باید قبل از آغاز فرایند نقل و انتقال خود، آیین‌نامه ثبت نام نقل و انتقال دانشگاه علمی کاربردی را به دقت مطالعه کنند.

زیرا اگر دانشجوی متقاضی شرایط ذکر شده در آیین‌نامه نقل و انتقال دانشگاه علمی کاربردی را نداشته باشد، درخواست او مورد بررسی قرار نخواهد گرفت و همه مسئولیت عواقب عدم رعایت موارد آیین‌نامه بر عهده او خواهد بود.

به همین دلیل، زیرا دریافت و مطالعه دفترچه راهنما ممکن است وقت‌گیر باشد، به دانشجویان عزیز توصیه می‌شود تا برای انجام فرآیند نقل و انتقال و مهمانی خود، به کارشناسان ایران تحصیل مراجعه کنند تا درخواست‌های آنها به ساده‌ترین شکل ممکن در سامانه نقل و انتقال دانشگاه علمی کاربردی ثبت شود.

بیش تر بخوانید: سامانه هم آوا

 

برای دانلود فایل pdf مطلب روی دانلود مقاله کلیک کنید.

سامانه نقل و انتقال و مهمانی دانشگاه علمی کاربردی {جامع و کامل}

سامانه نقل و انتقال و مهمانی دانشگاه علمی کاربردی {جامع و کامل}

برچسب ها

در صورت نیاز به مشاوره درباره:

سامانه نقل و انتقال و مهمانی دانشگاه علمی کاربردی {جامع و کامل}

از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد با شماره زیر تماس بگیرید.

909-907-1375

پاسخگویی از ساعت 8 صبح تا 12 شب حتی ایام تعطیل