تجربیات هفته آخر رتبه های برتر کنکور
📚 خلاصه ای از مقاله تجربیات هفته آخر رتبه های برتر کنکور:
مصاحبه ای با نفرات برتر کنکور داشته ایم دربار تجربیات هفته آخر رتبه های برتر کنکور و همچنین اینکه در روز جلسه کنکور سراسری چه کارهایی کردند و چه چالش های داشتند و نحوه برطرف کردن آن ها بیان شده است.
تجربیات هفته آخر رتبه های برتر کنکور
تجربیات هفته آخر رتبه های برتر کنکور رشته تجربی
⚡️ محمدجواد امینی زاده: رتبه ۱۶ در منطقه ۳ با نمره کنکور ۹۰، دانشجوی رشته دندانپزشکی در دانشگاه تهران. در هفته آخر، بر اساس توصیههای آقای قلم چی، به کتابها نگاهی میانداختم. همراه با خواندن صفحات کتاب، یادداشت میبردم که در سالهای اخیر چند سوال در کنکور مرتبط با آن صفحه مطرح شده است. صفحاتی که بیشترین تعداد سوال را داشتند، بیشتر مورد توجهم قرار میگرفتند. سرعت خواندنم بالا بود و این به من امکان میداد تا در طول مطالعه، لذت ببرم و حتی با دیدن بعضی صفحات، خاطرات دوران مدرسه به یادم میآمد. درسهای زیست، دین و زندگی، و زمینشناسی را تا روز آخر با جزییات کامل مرور میکردم. همچنین، درسهایی مانند تاریخ ادبیات، معانی لغات و املا را به صورت مکرر مرور میکردم، به خاطر تکراری بودن آنها. در دروس ریاضی و فیزیک، فقط فرمولها و مسائل حل شده کتاب درسی را مرور میکردم. برای هر درس، اهدافی را به خاطر میسپردم که چند سوال را به صورت صحیح بتوانم پاسخ دهم.
⚡️ هنگامه نظری: رتبه ۳۰ در منطقه ۲ (قائم شهر) با نمره کنکور ۹۰، دانشجوی رشته پزشکی در دانشگاه تهران. در هفته آخر، آزمون سال ۸۹ و آزمون خارج از کشور را امتحان میکردم و به نکات آنها بیشتر توجه میکردم. ساعت مطالعهام را کاهش دادم و به صورت اجمالی به درسهای دین و زندگی و بخشهایی از زیست شناسی نگاهی انداختم که در آنها به تفصیل مطالعه نکرده بودم. خلاصهها را مرور کردم و حاشیهنویسیهایم در کتاب شیمی را دوباره خواندم.
بیشتر بخوانید: منابع کنکور سراسری
⚡️ مصطفی کریمی: رتبه ۱۴ در منطقه ۲ (بوشهر) با نمره کنکور ۸۹، دانشجوی رشته پزشکی در دانشگاه تهران. برای درسهای حفظی مانند آیات و روایات دین و زندگی، واژگان ادبیات، تاریخ ادبیات و اعلام، و بخشی از فیزیک و شیمی، تمرکزم روی مرور نکات بود. همچنین، آخرین آزمون کتاب زرد را از خودم امتحان میگرفتم. این دو کار در اولویت من بودند. در طول هفته آخر، نکات مربوط به تمامی دروس اختصاصی را مرور میکردم (با حل چند تست مهم که از قبل نشانه دار کرده بودم). در روز آخر هم، سعی میکردم استراحت کنم تا با انرژی کامل به سر جلسه کنکور بروم. همچنین، در هفته آخر، از فعالیتها و کارهای خطرناک که ممکن بود به آسیبهایی مانند شکستگی و مصممیت منجر شوند، دوری میکردم.
⚡️ محمد علی محمدی: رتبه ۳۶ در منطقه ۲ (کلاچای) با نمره کنکور ۸۹، دانشجوی رشته پزشکی در دانشگاه تهران. در هفته آخر، طبق روال معمول، روز شنبه آزمونی را از خودم میگرفتم. سپس به سرعت صفحات کتابها را مرور میکردم و سعی میکردم از هر صفحه تصویری کلی در ذهنم به خاطر بیاورم. نکات حفظی کتابها را در این مرور به تمرکز بیشتری نسبت به سایر مباحث قرار میدادم. همچنین، حاشیههای کتاب شیمی و برخی از جداول و نمودارهای مهم را مطالعه میکردم. فرمولهای فیزیک و ریاضی (به خصوص مباحث انتهایی سال پیش دانشگاهی) را نیز مرور میکردم. تصاویر کتاب زیستشناسی و آیات کتابهای دین و زندگی (به خصوص آیات موجود در اندیشه و تحقیق) و لغات و اعلام ادبیات را مرور میکردم. همچنین، نکاتی را که از آزمونهای جمعبندی گرفته بودم را نیز بررسی میکردم. در روز آخر، سوالهای آزمونهای خارج از کشور را که احساس میکردم نوآوری دارند و ممکن است در امسال تکرار شوند، مرور میکردم. همچنین، بعد از ظهر روز قبل از کنکور، سوالات رشته ریاضی که صبح امتحان داده بودند را نگاه میکردم (نه به صورت امتحان، بلکه به صورت ارزیابی و آمادگی). غروب هم، وقت استراحت و بیرون رفتن با خانواده را داشتم.
⚡️ رستگار رحمانی: رتبه ۱ در کنکور تجربی و زبان کشور (جوانرود) با نمره کنکور ۸۸، دانشجوی رشته پزشکی در دانشگاه تهران. در هفته آخر، تقریباً نمیتوانستم چیزی جدید یاد بگیرم، بنابراین از خواندن مطالب جدید که در طول سال تحصیلی نخوانده بودم خودداری میکردم. به جای آن، در طول هفته آخر، مروری دوباره بر مطالبی که تاکنون خوانده بودم (حداقل ۲ بار) را انجام میدادم. در همراهی با خواندن، خلاصهنویسیها، یادداشتها، و حاشیهنویسیهای شیمی را مرور میکردم. همچنین، فرمولها و تستهای کنکور چند سال اخیر را تمرین میکردم. در روز آخر، خود را برای اجرا و کشف فلسفهی تکنیکهای متفاوت، به ویژه تکنیکهای نقصانی، برای سر جلسه کنکور آماده کرده بودم. همچنین، مطالب باقیمانده را بر اساس بودجهبندی چند سال اخیر اولویتبندی کرده بودم. در هفته آخر، مراقب بودم تا به مسائل حاشیهای که در سر جلسه کنکور ممکن بود حواسم را پرت کند، توجه نکنم. برخی از این مسائل میتوانند شامل توزیع و جمعآوری دفترچه سوال و پاسخنامه در جلسات آزمون کانون نباشند، یا اعلام برخی از کدها از بلندگوی حوزه، یا رفت و آمد و صدای صحبتهای مراقبین و غیره باشند.
بیشتر بخوانید: برنامه ریزی کنکور تجربی
⚡️ احسان مختاری: رتبه ۱۸ در منطقه ۱ (اصفهان) با نمره کنکور ۸۸، دانشجوی رشته پزشکی در دانشگاه تهران. در هفتهی پایانی، تمرکزم روی مرور لغات و اعلام ادبیات، آیات دین و زندگی، لغات پیشدانشگاهی زبان انگلیسی، فرمولهای دروس ریاضی و فیزیک بود. در دروسی مانند دین و زندگی، زیستشناسی و شیمی، تکنیک تورق سریع بسیار مفید بود. در این تکنیک، به یاد داشتم که لازم نیست که تمامی مطالب را از ابتدا بخوانم، بلکه کافی است در هر صفحه مطالبی که به نظرم مهمتر میآیند را به یاد بیاورم (به صورت تیتروار). همچنین، به شکلها و حاشیههای کتاب نیز توجه میکردم. همچنین، در طول هفتهی آخر، به هیچ عنوان به سراغ مطالبی که نخوانده بودم یا نیمهکاره خوانده بودم نمیرفتم، زیرا وقت زیادی از من میگرفت و موجب استرس غیرضروری میشد. در عوض، خلاصهنویسیها، یادداشتها، حاشیهنویسیها و کلاسور ارزیابیام را مرور میکردم. همچنین، غلطهای سه آزمون جامع که در کانون امتحان داده بودم و غلطهای آزمونهای سه روز یکباری که از خود گرفته بودم را در هفتهی آخر مرور میکردم. علاوه بر این، خود را برای مواجهه با مسائل سخت و با سبک جدیدی از سوالات در کنکور آماده کرده بودم.
تجربیات هفته آخر رتبه های برتر کنکور رشته ریاضی
✅ لادن خالوپور، رتبه ۱ در منطقه ۳ (بافت) با نمره کنکور ۹۰، دانشجوی مهندسی برق صنعتی دانشگاه شریف، در طول یک ماه آخر قبل از آزمون، نکات هر درس را در پشت پاسخنامه های آزمونها جداگانه یادداشت میکرد و در هفته آخر مجدداً آنها را مرور میکرد. همچنین برای درس ادبیات فارسی، کلمات و اعلام را مرور میکرد و در درس دین و زندگی نیز به طور خلاصه به آیات توجه میکرد. هنگام آزمون دادن نیز خود را به شرایطی شبیه به محیط آزمون، با حضور سر و صدا و دمای بالاتر عادت میداد و در روز آخر به همراه خانواده بیرون میرفت تا خود را از دغدغه کنکور دور کند.
✅ مریم فرحناک غازانی، رتبه ۹ کشور (تبریز) با نمره کنکور ۸۹، دانشجوی مهندسی برق صنعتی دانشگاه شریف، در هفته آخر همه کتابها را، حتی ریاضی و فیزیک، به صورت تورق سریع مرور میکرد و تقریباً تست کار نمیکرد. در درس ادبیات بیشتر روی واژگان و تاریخ ادبیات و در درس دین و زندگی بر آیات تمرکز میکرد. در طول هفته آخر، به شدت بر آرامش خود کار میکرد و سعی میکرد به رتبه فکر نکند زیرا آرامش یکی از عوامل موفقیت در کنکور است. در روز آخر نیز کاملاً استراحت میکرد.
بیشتر بخوانید: برنامه ریزی کنکور ریاضی
✅ وهاب زارعی، رتبه ۳ کشور (مشهد) با نمره کنکور ۸۸، دانشجوی مهندسی برق صنعتی دانشگاه شریف، در اوایل هفته آخر، آزمون سال قبل را امتحان میداد و همچنان به مرور دروس عمومی از کتابهای درسی ادامه میداد. کلاسور ارزیابی خود را مرور میکرد و در روز آخر هیچ درسی نمیخواند.
✅ پریسا مقدم، رتبه ۵۸ منطقه ۲ (میانه) در کنکور ۸۸، دانشجوی مهندسی برق دانشگاه تهران، بهخاطر اهمیت و تأثیر بالای دروس دین و زندگی و ادبیات در کنکور، بهویژه برای دانشآموزان رشته ریاضی، این دروس را بهطور کامل میخواند و از کتاب “۷ کنکور” برای آنها استفاده میکرد. برای مرور دروس اختصاصی نیز از کتابهای مربوطه استفاده میکرد و نکات مهم آنها را که قبلاً مشخص کرده بود، میخواند. سوالهای سه آزمون پایانی کانون را یک بار دیگر مرور میکرد و در دو روز پایانی سعی میکرد نگاهی جامع به همه کتابها داشته باشد. در روز آخر به طور کامل استراحت میکرد.
✅ عرفان قادری، رتبه ۶ منطقه ۲ (سنندج) کنکور ۸۷، دانشجوی مهندسی برق صنعتی دانشگاه شریف، به طور کامل و دقیق تمرین تستهای درس دین و زندگی را انجام میداد و تاریخ ادبیات و اعلام را از کتاب درسی مرور میکرد. قسمتهای حفظی شیمی و فیزیک را نیز مرور میکرد.
تجربیات هفته آخر رتبه های برتر کنکور رشته انسانی
⭐ سارا تراب، رتبه ۲ کشور (ساری) با نمره کنکور ۸۹، دانشجوی رشته حقوق دانشگاه تهران، در طول هفتههای پایانی، به تورق سریع کتابهای درسی، به ویژه منطق و روانشناسی و فلسفه پیشدانشگاهی، و همچنین ادبیات فارسی و از کتاب زرد، مرور کرد. همچنین آزمونهای آخر کانون (آزمونهای جامع) را مطالعه و بررسی مجدد کرد. در روزهای پایانی نیز تمرین تست زبان انگلیسی و عربی، به ویژه درک مطلب، را انجام میداد.
⭐ حبیب سبزواری، رتبه ۸ منطقه ۳ (ایذه) با نمره کنکور ۸۹، دانشجوی رشته حقوق دانشگاه شهید بهشتی، با توجه به کم حجم بودن کتابهای روانشناسی و اقتصاد و تأثیر بزرگی که داشتند، در این دوران به مطالعه دقیقتر این مباحث پرداخت. تقریباً در هفتههای پایانی تورق سریع تمامی کتب را انجام داد و فرمولها و تستهای نشاندار ریاضی را مرور کرد. از کلاسور ارزیابی برای شناسایی اشتباهات در آزمونهای کانون استفاده کرد. ساعت مطالعه را نیز در هفتههای پایانی کاهش داد و در روزهای پایانی تستهای کنکور ۸۹ را حل کرد. فقط در آزمونهای کانون شرکت کرد تا خستگی را به حداقل برساند. از یادداشتها و خلاصهبرداریهای شخصی خود استفاده کرد و بیشتر دروس حفظی مانند تاریخ و تاریخ ادبیات را مرور کرد. همچنین لغات و اعلام ادبیات و آیات دین و زندگی را نیز مرور کرد.
بیشتر بخوانید: برنامه ریزی کنکور انسانی
⭐ کاظم جعفری، رتبه ۱۳ منطقه ۲ (شهریار) با نمره کنکور ۸۸، دانشجوی رشته حقوق دانشگاه تهران، یادداشتهای شخصی خود را مرور کرد. این یادداشتها شامل خلاصهبرداریها، برگههای یادگیری و نکات مهم در سوالات نشاندار بودند. در یک هفتهی پایانی بیشتر به مرور این بخشها تمرکز کرد و به عنوان پیشبینی کرده بود، سوالات در جلسهی کنکور برایش کاملاً آشنا بود. همچنین در طول سال تحصیلی کتابهای روانشناسی، فلسفه، منطق، علوم اجتماعی، عربی و دینی را مشخص کرده بود که از آنها در کنکورهای سالهای گذشته تست طرح شده بود. در هفتهی پایانی به مرور این بخشها پرداخت تا سوالات را به خوبی بشناسد.
⭐ سمیه جعفری، رتبه ۲۹ منطقه ۲ (قم) با نمره کنکور ۸۸، دانشجوی رشته حقوق دانشگاه تهران، در طول سال تحصیلی قسمتهایی از کتاب درسی که در کنکورهای گذشته تستی طرح شده بود، شناسایی کرد. این کار را برای دروسی مانند روانشناسی، فلسفه، منطق، علوم اجتماعی، عربی و دینی انجام داد. به مرور فهمید که احتمال دارد طراحان از کدام بخشها سوال طرح کنند و بر این اساس عمل کرد. در هفتههای پایانی به مرور این قسمتها تمرکز کرد و همانطور که پیشبینی کرده بود، سوالات را کاملاً میشناخت. همچنین در روزهای پایانی تمرینهای کنکور ۸۸ را حل کرد.
بیشتر بخوانید: ثبت نام کنکور سراسری
تجربیات نفرات برتر کنکور در روز آزمون کنکور سراسری
🔸 داوود جهانسوز: قبل از آزمون، من بارها ذهنی تمرین کرده بودم تا در صورت بروز هرگونه مشکلی، خودم را کنترل کنم. اشتباهاتی که ممکن بود برای دیگران مضر باشد، من توانستم آنها را مدیریت کنم و از کنترل خودم راضی بودم. تا جایی که امکان داشت، توانستم ترس و استرس خودم را در سر جلسه آزمون کنترل کنم، اگرچه با رتبه 3 نگران بودم.
🔸 پگاه پزشکی: تأثیر قابل توجه آزمونهای برنامهای این داشت که آنها به طور واضح با محیط کنکور مشابه بودند. من حس نمیکردم در حال انجام یک آزمون جدید هستم و توانستم استرس خودم را کنترل کنم. اگرچه در آزمونهای برنامهای، برای مباحث عمومی وقت کمتری داشتم و نگران بودم، اما هنگامی که به آزمون عمومیها پایان دادم، با آرامش به سؤالات تخصصی پاسخ دادم.
🔸 معین فلاحتگر: چون قبلاً در آزمونهای برنامهای شرکت کرده بودم، آزمون کنکور برایم به نوعی معمولی بود و استرسی نداشتم. من هر هفته یک بار آزمونی مشابه کنکور میدهم و کنکور برایم مانند آزمون نهایی است.
بیشتر بخوانید: انتخاب رشته کنکور سراسری
🔸 رستگار رحمانی: شب قبل از آزمون اشتباهی کردم که میگفتم الان بخواهم کنکور بدهم، اما توانستم خودم را متحکم کنم. برای افزایش آشنایی خود با دروس عمومی، آزمون هنر را برگزار کردم و این باعث خستگی شد. در شب آزمون نتوانستم بخوابم و میترسیدم که خوابم ببرد. من در یک شهر دیگر شرکت کرده بودم و با محیط آشنا نبودم، میترسیدم که به جلسه آزمون نرسم. باید روز قبل از آزمون، آدرس محل آزمون را بررسی میکردم. هرچند کمی استرس داشتم، اما نه به حدی که نتیجه آزمون را تحت تأثیر قرار دهم. البته منتظر هیچ اتفاق غیرمنتظرهای نبودم. باید داوطلب بر اساس آنچه در آزمونها یاد گرفته، عمل کند و تغییر در روش خود نباشد.
🔸 سارا تراب: عمومیها را به خوبی پاسخ دادم، زیرا در سطح آزمونهای کانون قرار داشتند؛ اما در مورد دروس اختصاصی، نزدیک بودم که رتبه اقتصادم را خراب کنم. در پایان برگشتم و تا جایی که توانستم به سؤالات پاسخ دادم و برخی سؤالاتی که نمیدانستم را خالی گذاشتم و هیچ اتفاق غیرمنتظرهای هم رخ نداد. مهمترین اتفاق سر جلسه آزمون، حفظ آرامش و ادامه دادن بود. اگر ادامه نمیدادم، هیچ وقت به اینجا نمیرسیدم. هفته قبل از آزمون، چه کاری کردید تا به این آرامش برسید؟
🔸 داوود جهانسوز: در سه چهار روز اول هفته، به صورت عادی درس میخواندم و تا سه روز مانده به آزمون، برنامه را همانطوری که بود ادامه دادم. نقشهای داشتم تا قبل از آزمون
دو سه کتاب را مرور کنم، اما نتوانستم. روزی مانده به آزمون، درس خواندن را رها کردم. چیزی که به من آرامش داد، نوشتن خاطراتم بود که یک ماه قبل از آزمون شروع کرده بودم.
🔸 پگاه پزشکی: هر روز دو بار، آزمونی شبیه به آزمون کنکور را انجام میدادم. از صبح تا 8 شب به برنامه کنکور اختصاص میدادم و از 8 تا 12 شب، مباحثی که نخوانده بودم را مرور میکردم. دو روز آخر هم درس نخواندم و سؤالات عمومی ریاضی و تجربی را حل میکردم. پاسخ دادن به سؤالات عمومی ریاضی و تجربی به درصدهای آزمون کنکور بسیار نزدیک بود.
🔸 معین فلاحتگر: هفته آخر، دروس اختصاصی را نخواندم، زیرا دو هفته قبل از آزمون آنها را پوشش داده بودم. این، نتیجه همراهی من با برنامه راهبردی تا روز آزمون بود. قبل از عید، برخی از دوستانم در رشته مهندسی به من هشدار دادند که در عقب هستم و گفتند با این برنامه، درسها را خیلی دیر تمام میکنم. اما وقتی آزمون دادم، متوجه شدم که واقعاً درست عمل کردهام. هفته آخر، سه بار کتابها را مرور کردم و همچنین درس دین و زندگی و ادبیات را هم خواندم و نتیجهام بسیار خوب بود.
🔸رستگار رحمانی: درس دین و زندگی را به طور عادی خواندم و 94 درصد به آن پاسخ دادم. همچنین یک دور کامل زمینشناسی را مرور کردم. آن راهنمایی دادم که با مصاحبههای رتبههای برتر سالهای گذشته آشنا شود و برخی از آنها را برای خودم شبیهسازی کنم. به دانشآموزان توصیه میکنم حتماً تا روز قبل از آزمون درس بخوانند.
🔸سارا تراب: هفته آخر به خودم استراحت دادم. در تلویزیون یک مصاحبه دیدم که چند روز قبل از آزمون بود. در این مصاحبه، اشاره شد که وقتی سؤالات درس عمومی را به شما میدهند، به خودتان بگویید که ممکن است نتوانید به 10 سؤال از این 25 سؤال پاسخ دهید. در این صورت، اگر بتوانید به این 10 سؤال پاسخ دهید، خوشحال میشوید و اگر نتوانید، نگران نمیشوید. روز آخر، کلمات زبان، تاریخ، ادبیات و خلاصهبرداریهای خود را مرور کردم. سعی کردم کارهای مهم خود را دو هفته قبل از آزمون انجام دهم و در هفته آخر بیشتر به آرامش و استراحت توجه کنم. سعی کردم تا روز آزمون، توانمندیهای پنهان خود را به عملی تبدیل کنم.
بیشتر بخوانید: ضرایب دروس کنکور
راهکارهای نفرات برتر کنکور وقتی در پاسخگویی مشکل پیدا می کنند
✨ داوود جهانسوز: وقتی با مشکلی در پاسخگویی به سؤالی مواجه میشدم، در ابتدا ممکن بود تردید پیدا کنم. اما به هر حال، تلاش میکردم پاسخ دادن را ادامه دهم و در همان لحظه یک دو دقیقه زمان اضافه میگذاشتم. اهمیت میدادم که آرامش خود را حفظ کنم و اعتقاد داشتم که میتوانم در هر شرایطی خودم را کنترل کنم. برای مثال، در برابر چالشهای ریاضی که وقت کمی برای پاسخگویی به آنها داشتم، توانستم با تمرکز و استفاده از تواناییهایم، مسئله را حل کنم. همچنین، برای حفظ آرامش، از نقاط قوتم درس شیمی بهره بردم. به این ترتیب، پس از پاسخگویی به سؤالات شیمی، با آرامش به درس فیزیک روی آوردم و در صورت نیاز، زمان اضافهای نیز در نظر میگرفتم. در کل، به نظر من کانون درست و منطقی عمل کرده و آزمونها را بر اساس الگوی کنکور طراحی کرده است. اما این امر به هیچ عنوان یعنی که تمام آزمونها بسیار سخت هستند، زیرا دانشآموزان در طول سال باید برای درس خواندن مطالعه کنند و نه صرفاً برای کنکور.
✨ رستگار رحمانی: برای مواجهه با چالشهای پاسخگویی، دانشآموزان باید تغییرات و اعلامیههای سازمان سنجش را به خوبی رصد کنند. درسها را باید به میزان 90 درصد مفهومی خواند و در صورت نیاز، از منابع کمکی مانند کتابهای کمک آموزشی و کلاسهای تقویتی استفاده کنند. برای دانشآموزانی که از امکانات کمتری برخوردار هستند، مفهوم خواندن و تحلیل مسائل بسیار مهم است. در عوض، دانشآموزان شهری باید از فقط خواندن نکات خودداری کنند و به مفهوم دروس توجه کنند.
✨ پگاه پزشکی: برای مدیریت چالشهای پاسخگویی، به نظرم مدیریت بحران موضوعی عمیق است. در مواجهه با سؤالاتی که در ابتدا پاسخگویی به آنها مشکل پیدا میکردم، تاکید میکردم که برای حل مسئله، باید تمرکزم را حفظ کنم. هنگامی که در ریاضی به مشکلی برمیخوردم و وقت کمی برای پاسخگویی داشتم، به خودم میگفتم که انسان میتواند در هر شرایطی خودش را کنترل کند. در این لحظه، چشمانم را بسته و تمرکز کرده و با استفاده از قدرت و مدیریت، سعی میکردم پاسخ را ارائه دهم. همچنین، به نقاط قوتم در درس شیمی فکر میکردم و از آن بهره میبردم. از این روش برای مواجهه با سؤالات فیزیک نیز استفاده کردم. تا زمانی که خودم را آرام و راحت میدیدم، به سؤالات پاسخ میدادم و در صورت نیاز، زمان اضافه میگذاشتم. به نظرم کنکور میتواند سخت باشد، اما همه چیز بستگی به تلاش و آمادگی دانشآموزان دارد.
✨ معین فلاحتگر: سؤالات ادبیات برایم نقطه بحرانی بودند. در مفهوم سؤالات اشتباهی میکردم و این باعث تلف شدن زمانم میشد. اما من از تفکری استفاده میکردم که اگر چیزی برای همه سخت است، برای همه سخت است. این اعتقاد مرا تشویق میکرد که همچنان به تلاشم ادامه دهم. در کنکور، چند سؤال را پاسخ ندادم و برخی دیگر را با مشکل پاسخ دادم، اما در زمان مناسب تمام کردم. درسهایی مانند عربی و زبان را به خوبی پاسخ دادم. در دروس اختصاصی، ریاضی و فیزیک را به خوبی جواب دادم، اما شیمی واقعاً سخت بود و تمام سؤالات محاسباتی بودند. با این وجود، مشکل زمان داشتم، اما به هر حال، با توجه به این که همه با همین مشکل مواجه بودند، نباید ناامید شویم و تلاش را ادامه دهیم.
✨ رستگار رحمانی: در کنکور، عمل به تکرار برای من بسیار مهم بود. من از فرصتهایی که برای تمرین و تکرار سؤالات پیش میآمد، به خوبی استفاده میکردم. از این رو، هر زمان که در کتابهای تست به سؤالی اشتباه پاسخ میدادم، آن را علامت میزدم و میدانستم که باید بیشتر روی آن کار کنم. من در تابستان بیشتر به تستهای اختصاصی تمرکز میکردم و کتابهای کمک آموزشی را در اولویت قرار میدادم. به نظرم دانشآموزان باید در تابستان از درس خواندن لذت ببرند و برای مرحله بعدی آماده شوند.
✨ معین فلاحتگر: روش درس خواندن من در تابستان و غیر تابستان یکسان بود. در طول سال، من همیشه تستهایی که به نظرم مهم بودند را علامتگذاری میکردم و نزدهها و سؤالهای سخت را مشخص میکردم. در تابستان، بیشتر روی تستهای اختصاصی تمرکز کرده بودم و کتابهای درسی را کامل میخواندم. حتی قبل از ورود به سال سوم، درسهای سال سوم را میخواندم. با این حال، فکر میکنم که از دست دادن فرصت تابستان، دلیلی برای ناامیدی نیست.
✨ پگاه پزشکی: در تابستان، تا قبل از تغییر رشته، بیشتر کتابهای غیر درسی را میخواندم. اما پس از آن، برنامهی درسی را دنبال کردم و به ترتیب موضوعات پیش رفتم. در ابتدا، به کنکور فکر نمیکردم و درسها را به مفهوم خواندم. در دور دوم، کمی بیشتر به کنکور فکر میکردم و مطالبی را که جالب میبودند بیشتر میخواندم و بعداً بیشتر مورد توجه قرار میدادم. توصیهی من به دانشآموزان انسانی این است که در ابتدا، کتابها را به مفهوم خوانده و به کنکور فکر نکنند.
✨ داوود جهانسوز: من با درسهایی مانند زیستشناسی و ریاضی به حدی ارتباط برقرار میکردم که به آنها لذت میبردم و میتوانم بگویم با آنها زندگی میکردم. درک مفهوم درسها زمانی به دست میآید که فرد با آنها در زندگی خود هماهنگ باشد. بنابراین، من به تمرکز بر تکرار و تمرین تاکید میکردم و از هر فرصتی برای تمرین استفاده میکردم. همچنین، تابستانها بیشتر روی تستهای اختصاصی تمرکز میکردم و کتابهای کمک آموزشی برایم در اولویت بود. در نهایت، فکر میکنم که تلاش و آمادگی دانشآموزان تعیین کننده موفقیت در کنکور است.
بیشتر بخوانید: کنکور تیر ماه
در صورت نیاز به مشاوره تلفنی رایگان با موبایل می توانید از خدمات سامانه ندای مشاور استفاده کنید. همچنین برای دانلود فایل pdf این مطلب روی تجربیات هفته آخر رتبه های برتر کنکور کلیک کنید.
تجربیات هفته آخر رتبه های برتر کنکور
برچسب ها
نفرات برتر کنکور هفته آخر کنکور روز جلسه کنکور سراسری تجربیان نفرات برتر کنکور سراسری مشاوره نفرات برتر کنکور